7 pārtikas produkti, kas nomāc izsalkumu

Čia sēklas

Tās satur daudz šķīstošo šķiedrvielu, kā arī omega 3 taukskābes. Izmēģiniet iebērt dažas sēklas glāzē ūdens, un pēc pusstundas šķidrums pārveidosies želejveida masā un no tā var pagatavot lieliskus pudiņus. Sēklas var lietot arī kaltētas. Izvēlieties metodi, kas jums ir piemērotāka.

Kafija

Daži cilvēki uzskata, ka tieši kofeīns nomāc izsalkuma sajūtu, taču saskaņā ar pētījumiem šo funkciju veic antioksidanti. Vienkārši ūdenī izšķīdināts kofeīns nesamazina izsalkumu tik ļoti kā kafija bez kofeīna. Dabīga kafija ir ļoti veselīgs dzēriens, un nav akūta iemesla no tās pilnībā atteikties. Turklāt tā paātrina vielmaiņas procesus, kas palīdz efektīvāk sadedzināt taukus.

Ingvers

Par ingvera priekšrocībām var runāt bezgalīgi: ingveram ir brīnumaina ietekme uz gremošanu un imunitāti, tas uzlādēs ar enerģiju un palīdzēs zaudēt svaru. Ingveram patiešām piemīt spēja mazināt izsalkumu, un nav svarīgi, kādā veidā tas tiks lietots: kokteilī vai kādā citā dzērienā, kā garšviela ēdienam, svaigs vai marinēts, rīvēts vai pulverī.

Āboli

Daudzi tievētāji tagad iesauksies, ka āboli, gluži pretēji, liek justies briesmīgi izsalkušam. Taču nejauciet īstu izsalkumu ar viltus izsalkumu. Āboli var kairināt kuņģi, īpaši, ja jums ir augsts skābuma līmenis. Šo sajūtu ir viegli sajaukt ar pastiprinātas ēstgribas lēkmi. Taču patiesībā āboli pagarina sāta sajūtu, jo tajos ir daudz šķiedrvielu un pektīna. Šeit ir viens triks – augļi jāgrauž ļoti uzmanīgi un nesteidzīgi. Jo lēnāk ēdīsiet ābolu, jo labāk!

 

Leave a Comment