6 Koko Šaneles skaistuma principi, kas joprojām noderēs ikvienai sievietei

Patīkams iedegums

Tikai 20. gadsimta 20. gadu sākumā tumša āda beidzot kļuva par modes tendenci, lielā mērā pateicoties Koko Šanelei. Viņa atgriezās no atvaļinājuma Vidusjūrā ar gaišu iedegumu, un drīz pēc tam par zeltainā ādas toņa piekritējiem kļuva Pikaso, Hemingvejs un daudzi citi bohēmas un turīgi cilvēki.

Lasi vēl: Kā pareizi kopt spatifīlas, lai tās priecētu ar skaistu ziedēšanu

Azūra krasts no ziemas brīvdienu galamērķa kļuva par populārāko vasaras kūrortu, kur atpūtās tā laika zvaigznes. Tajos laikos iedegums liecināja par cilvēka statusu, kurš varēja atļauties atvaļinājumu Francijas dienvidos.

Izvēlieties “savu” krāsu

Savulaik melnā krāsa bija sēru krāsa, bet 1926. gadā to modē ieviesa Koko Šanele. Patiesībā, neatkarīgi no tā, vai runa bija par dienas kleitas izvēli vai ideālo toni, viņas padoms par to, kā izvēlēties nokrāsu, bija pavisam vienkāršs: “Vislabākā krāsa pasaulē ir tā, kas labi izskatās uz jums.””

Par dabisku novecošanu

“Divdesmit gadu vecumā seju tev ir devusi daba, trīsdesmit gadu vecumā to ir veidojusi dzīve, bet piecdesmit gadu vecumā tev tā ir jānopelna pašai,” teica Šanela. Viņa bija viena no pirmajām, kas ieteica ikvienam no mums pilnībā izbaudīt dzīves pieredzi un ar to neizbēgami saistīto sejas sīko grumbiņas skaistumu.

Leave a Comment