5 lietas, bez kurām nav iespējama skaistas un elegantas sievietes garderobe

Foto – Pexels

Mūsdienīgas sievietes izvēlas neapkraut savu garderobi ar simts lietām, kas kalpos labi, ja vienu sezonu. Gudras sievietes zina, ka labāk maz, bet kvalitatīvas lietas, kuras iespējas kombinēt. Bez kādām piecām lietām garderobē neviena sevi cienoša lēdija nevar iztikt?

1. Kokteiļkleitiņa

Paldies pasaules slavenajai dizainerei Koko Šanelei mazo, melno, klasisko kokteiļkleitiņu! To var valkāt, kā mēdz teikt, arī svētkos un arī vienkāršākos pasākumos, piemēram, dodoties pusdienās ar draugiem. To var uzvilkt arī ejot uz randiņu – vienvārdsakot, nav iedomājama skaistas sievietes garderobe bez vienas kvalitatīvas kokteiļkleitas.

2. Kostīms – žakete + svārki

Foto – Pexels

Mūsdienīgai sievietei izdodas veiksmīgi veidot gan karjeru, gan rūpēties par ģimeni. Tāpēc nevienu vairs nepārsteidz tas, ja sieviete ieņem vadošu amatu kādā lielā uzņēmumā. Un tas nozīmē to, ka viņas garderobē pavisam noteikti ir viens labs kostīms – žakete un svārki. Protams, kostīms var būt arī ar biksēm, tomēr, jāatzīst, ka svārki izskatās sievišķīgāk!

3. Vakarkleita

Foto – Pexels

Klasiska vakarkleita ir mūžīga – īsts atradums īstām dāmām. Kļūdaini varētu likties, ka to jau uzvilks tikai “reizi mūžā”. Patiesībā vakarkleita ir gandrīz obligāta, ja dodaties uz operu vai teātri. Žēl, ka mūsdienās par to ir aizmirsts!

4. Bēšas krāsas laiviņas

Foto – Pexels

Ja palūkosieties, kādus apavus visbiežāk valkā karaliskās ģimenes pārstāvji, pamanīsiet, ka tie bieži vien ir bēšas krāsas. Sievietēm – klasiskas laiviņas. Un tā patiešām ir – ja nomoka jautājums, kādus apavus vilkt pie konkrēta tērpa, tad ar šādas krāsas laiviņām nekad nekļūdīsieties!

Lasi vēl: Stiliste atklāj, kuras apģērba krāsas un veidi piešķir sievietēm papildu vecumu

5. Neliela izmēra rokassomiņa

Foto – _Pexels

Diskrēta un eleganta rokassomiņa ir gandrīz vai katras sievietes vizītkarte. Protams, ikdienā var valkāt arī “masveidīgās” lielās somas, tomēr uz vakara pasākumu ar tādu doties nebūs labais tonis. Tāpēc nežēlo naudu un iegādājies vismaz vienu labu, neliela izmēra somiņu – tā tev noderēs tāpat kā visas četras augstāk minētās lietas.

Pievienot komentāru