3 labi zināmi tīrīšanas paņēmieni, kas patiesībā ir bezjēdzīgi: pat nemēģiniet – jūs cietīsiet neveiksmi

Jūsu santehnika spīdēs tikai tad, ja to tīrīsiet ar efektīviem mazgāšanas līdzekļiem.

Ikviena saimniece labprāt atvieglotu savu darbu un padarītu tīrīšanu ātrāku un efektīvāku. Taču dažkārt par populāriem un noderīgiem uzskatītie “triki” tomēr izrādās pilnīgs “nekas”.

Piemēram, jūs droši vien esat dzirdējuši, ka, izmantojot citronu trauku mazgājamā mašīnā, trauki kļūst tīrāki, tie sāk burtiski spīdēt. Patiesībā, lai tas darbotos, būtu nepieciešami pāris kilogrami citronu – ne mazāk.

Viens citrons neradīs nekādu iespaidu uz trauku mazgājamo mašīnu – daudz efektīvāk ir izmantot specializētu trauku mazgājamās mašīnas mazgāšanas līdzekli.

Lasi vēl: Kā atvērt jebkuru burku 30 sekundēs: pieredzējušas saimnieces vienmēr izmanto šīs metodes

Ļoti izplatīts padoms ir tualetes podā iebērt sodas paciņu – tas esot palīdzējis noņemt aplikumu. Taču, ja pamēģināsiet to darīt, paši pārliecināsieties: soda vienkārši notek uz leju, neaizkavējoties uz tualetes poda sieniņām, un visi netīrumi paliek savā vietā. Arī šeit palīdzēs īpašs produkts, kas ir paredzēts tieši šādiem gadījumiem.

Visbeidzot, šad un tad jūs varat izlasīt aicinājumus burtiski visu tīrīt ar sodu un etiķi. Šie produkti patiešām ir ļoti efektīvi tīrīšanai, taču tos vajadzētu lietot tikai atsevišķi: sajaucot sodu un etiķi, jūs neitralizējat to iedarbību.

Leave a Comment