2.marts – visbīstamākā dienā mēnesī. Ko sola astrologi un vai no tā iespējams izvairīties?

2.martu astrologi klasificējuši kā bīstamāko marta mēneša dienu. Tomēr planētu stāvoklis šajā dienā ir tāds, ka dažs labs pat nebaidās to dēvēt par visa pavasara bīstamāko dienu. Un, tā, kam jāgatavojas šajā dienā?

Ieklausies ekspertu padomos!

Foto – unsplash

Kāpēc šī diena ir tik bīstama?

Pirmkārt, Merkūrijs pāriet Zivs zīmē. Un tas nozīmē, ka šajā dienā mūs sagaida – visdažādākās problēmas finanšu jomā, darba sfērā un līgumos. Tāpat šajā dienā strauji kritīsies enerģijas līmenis un produktivitātē. Dēļ tā cietīs darba kvalitāte, padarītā darba apjoms samazināsies, nebūs nekādu radošu ideju. Pasliktināsies koncentrēšanās spējas un ātri zudīs pacietība.

Tāpat problēmas gaidāmas gan braucot pie stūres, gan arī kā gājējam – tāpēc jābūt ļoti, ļoti uzmanīgiem!

Šajā dienā sliktas prognozes ir arī visam tam, kas saistīts ar līgumiem un naudas lietām.

Otrs, kas jāzina par šo dienu – Venēra savienosies ar Jupiteru. Šis, savukārt, ir atbildīgs par to, ka tu pilnībā zaudēsi pacietību, būsi skops, liels egoists un pie tam – emocionāli nestabils.

Trešais notikums – Merkūrijs savienosies ar Saturnu. Šis duets atbildīgs par to, ka veiksme tevi pametīs, turklāt tu būsi impulsīvs un rīkosies neadekvāti dažādās nopietnās lietās.

Ko iesaka astrologi?

Foto – unsplash

2. martā jācenšas nestrādāt ar dokumentiem. Ja tomēr to nevar nedarīt – viss jāpārlasa ļoti rūpīgi, kaut vai trīs reizes. Ļoti uzmanīgam jābūt ar visu, kas saistīts ar finansēm.

Braucot pie stūres, esot uz ceļa, jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem. Jo pastāv ļoti liela iespēja iekļūt reālā avārijā. Ja iespējams, atliec braukšanu pie stūres, īpaši, ja tu neesi pieredzējis autovadītājs.

Pacenties šajā dienā, par spīti visam, pret cilvēkiem izturēties optimistiskāk un labvēlīgāk noskaņoti. Jo, ja tu to spēsi, tev nebūs problēmu pēc tam. Jo pretējā gadījumā šīs situācijas izlabot būs ļoti, ļoti grūti.

Astrologi teic, ka šajā dienā nedrīkst ticēt savai intuīcijai, tā visdrīzāk tevi maldina. Jārīkojas racionāli!

Tāpat šajā dienā tev no visa spēka jācenšas nekļūt agresīvam un neiekulties strīdos – tas būs vissliktākais, ko šajā dienā darīt. Centies šo dienu aizvadīt mierīgā atmosfērā, un, ja iespējams, viens pats.

Pievienot komentāru