15 iemesli, kāpēc Ūdensvīri ir vienkārši vislabākie cilvēki uz Zemes

Ūdensvīri ir dzimuši līderi.

Tam viņiem ir visas nepieciešamās īpašības. Viņi ir gatavi uzņemties atbildību. Ūdensvīri ir radošas būtnes, viņi prot pieņemt lēmumus un plānot turpmākās darbībās. Dažreiz, tiesa, viņi var būt diezgan asi savos izteikumos. Bet neviens taču nav ideāls.

Ūdensvīriem patīk vienatne.

Vienatnē viņi jūtas diezgan ērti. Ūdensvīriem patīk pavadīt laiku, pētot savu iekšējo pasauli, domājot par lietām un notikumiem, vai arī vienkārši izbaudot klusumu un mieru. Viņiem ir ļoti grūti dalīties ar savām domām un jūtām.

Ūdensvīri ir objektīvi.

Cilvēks ar tādu īpašību spēj paskatīties uz situāciju ar skaidru prātu, sniegt patiešām noderīgu padomu. Strīdā tādi cilvēki neaizstāvēs savu viedokli līdz pēdējam, viņi labprāt piekritīs tiem, kuru doma viņiem liksies vissaprātīgākā.

Ūdensvīri ir uzticami draugi un partneri.

Draugus Ūdensvīri izvēlas ļoti pamatīgi, ar cilvēkiem sadzīvo grūti, lai satuvinātos viņiem vajag iepazīt cilvēku labāk. Ja jums draugos ir Ūdensvīrs, tad ziniet: jūs esat ieguvusī visuzticamāko un lojālāko biedru, kurš būs kopā ar jums līdz galam.

Ūdensvīri ir lieliski sarunbiedri.

Un tas ir pilnīgi loģiski! Jo viņi ir neticami gudri. Smadzeņu šūnu stimulācija ir viņu dzīves nepieciešamība. Augstākā bauda Ūdensvīram ir intelektuāla saruna.

Ūdensvīri ir labsirdīgi cilvēki.

Viņi nekonfliktē. Un noteikti pirmie neuzsāks bezjēdzīgus strīdus. Viņiem nepatīk pastāvīgas žēlabas no apkārtējiem par to “cik grūti ir dzīvot”, viņi zina, ka dzīvot var laimīgi, bet ir jācenšas, un nevis jānīd. Un, lai viņu dzīve būtu laimīga, viņi izdarīs visu, kas būs no viņiem atkarīgs.

Ūdensvīri zina, ko vēlas …

… un, kā to sasniegt. No viņiem sanāk lieliski izmeklētāji un brīnišķīgi zinātnieki (piemēram, astronomi un vēsturnieki). Viņiem piemīt dabiska gaume un tieksme pēc radošuma, var izcelties māsklā un humanitārājās zinātnēs, it īpaši poēzijā. Viņu aicinājums var būt mūzika, sociālais darbs vai mācīšana.

Ūdensvīriem patīk atrasties starp cilvēkiem.

Pūlī viņiem patiešām ir komfortabli, viņi barojas no pūļa enerģijas.

Ūdensvīriem ir vienalga, ar ko draudzēties.

Viņiem patiešām ir vienalga, kas jūs esat un no kurienes, kāds jums ir stāvoklis sabiedrībā. Ūdensvīri nepievērš uzmanību privilēģijām un tituliem.

Viņi var būt draugu ielenkti, bet tik un tā tieksies pēc neatkarības un vienatnes.

Ūdensvīri pēc dabas ir individuālisti, viņiem nospļauties par bara viedokli. Tādi cilvēki visu dara pa savam.

Ūdensvīriem patīk ceļot. Pat ļoti. Ceļš un piedzīvojumi viņus tā vien aicina.

Ūdensvīri māk pielāgoties jebkurām grūtībām un situācijām. Viņiem nav šķēršļu – ir tikai iespējas.

P.S. Vai apraksts atbilst jūsu raksturam? Vai jums ir kaut kas pievienojams šim sarakstam?

avots

Leave a Comment