15 gadus veca meitene pieņēma vairāk nekā 100 dzīvniekus un netaisās apstāties

Katra cilvēka dzīvei ir kāds mērķis. Dažiem tā arī neizdodas atrast savu aicinājumu. Tomēr tas pavisam noteikti neattiecas uz mūsu stāsta varoni. Iepazīstieties, šo mīlīgo meiteni sauc Vlada.

Viņa mācās skolā. Viņai ir tikai piecpadsmit gadu, bet pa šo laiku viņa ir paspējusi izglābt vairākus simtus nevainīgu dzīvību. Gods un slava tādām skolniecēm!

Viss sākās ne tik sen. Reiz Vlada, pavisam normāla ukraiņu meitene no Čerkasas, uz ielas atrada pamestu un slimu kucēnu. Viņa paņēma to pie sevis uz mājām, izārstēja viņu un gāja ar to pastaigāties.

Tas gadījums, pēc meitenes vārdiem, izmainīja visu viņas dzīvi, tajā skaitā arī pasaules uztveri. Viņa pēkšņi saprata, ka vienkārši nevar paiet garām tādam radījumam, kuram ir nepieciešama palīdzība. Kopš tā brīža Vlada palīdz suņiem.

Skolas mugursomā meitenei blakus dienasgrāmatai, pildspalvām un burtnīcām vienmēr var atrast kaklasiksnu un pavadu. Tas ir gadījumiem, ja pēkšņi ne no šā, ne no tā viņa ieraudzīs dzīvnieku, kam ir nepieciešama palīdzība.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru