13 kaitinoši sieviešu ieradumi, kurus vīrieši nevar ciest

Lai gan lielākajai daļai vīriešu ir nepieciešama sieviete līdzās, viņi laiku pa laikam izjūt aizkaitinājumu pret savu otro pusīti.

Vannas istabā atstātie garie mati, skandāli no nekā un cerības, ka vīrietis spēj lasīt jūsu domas – tas viss un vēl kas cits briesmīgi kaitina vīriešus, kuri nemaz negrasās par to klusēt.

Reddit lietotājs ar segvārdu angelicswan333 lūdza citiem vietnes lietotājiem pastāstīt par “patiešām sliktiem ieradumiem, kas piemīt daudzām sievietēm”, un viņu atbildes izrādījās ļoti interesantas.

Mēs no lietotāju atbildēm atlasījām interesantākos un biežāk sastopamos kaitinošos paradumus un no tiem izveidojām 13 punktu sarakstu.

Ticēt, ka vīrieši var lasīt domas

Vīrieši nespēj paciest mājienus. Skaidri un konkrēti pateiksiet, ko no viņiem vēlaties, un tad jūsu attiecības būs daudzkārt labākas. Tāpēc nesūdzies, ja pastaigas laikā esi vienkārši klusējusi un pēc tam paziņosi kaut ko līdzīgu: “Ja viņš mani mīlētu, viņš zinātu, ka es vēlos, lai viņš atnes man kafiju, kamēr mēs pastaigājamies ārā.”

Atstājat matus dušā

Tas nepatīk nevienam. Un pat ne pašām sievietēm. Mēs ceram, ka viņas vienkārši aizmirst aiz sevis savākt matus.

“Es mīlu savu draudzeni, bet man nepatīk ar rokām izvilkt metru garu matu no notekcaurules vai pēc suku tīrīšanas atrast matu plūksnas nejaušās vietās mājās,” raksta viens komentētājs.

Gribēt kritizēt, bet nespēj uzņemt kritiku par sevi

Reizēm šādās situācijās sievietes aizvainojas, dusmojas vai pat raud, un dažkārt viņas uzbrūk ar apsūdzībām. Agrāk vai vēlāk pacietība var pārtrūkt…

Augstprātīga un iedomīga uzvedība

Nevienam nepatīk sievietes, kuras visu laiku uzvedas rupji un augstprātīgi.

“Dažas sievietes ir rupjas tikai tāpēc, ka tādas ir pēc dabas. Tomēr dažas sievietes, parasti divdesmitgadnieces, domā, ka būt par augstprātīgu sievieti ir jauki un tas padara viņas unikālas un īpašas,” raksta kāda komentētāja.

Neuzskata “vīriešu darbu” par darbu vai kaut ko, kas ir pelnījis atzinību

“Piemēram, brīvdienas pavadīšana, nomainot automašīnas eļļu un riepas vai salabojot kaut ko mājā, tiek uzskatīta par pašsaprotamu. Tas tiek ņemts vērā tikai tad, ja tu palīdzi veikt “sieviešu darbu”, ko tev lūdz sadalīt 50/50, tad tevi var uzslavēt. Tomēr, ja jūs 45 minūtes pavadītu piebraucamā ceļa tīrīšanai, no manis tikpat ilgā laikā vēl gaidītu trauku mazgāšanu vai veļas mazgāšanu. Esmu noguris arī no milzīgās atšķirības dāvanu dāvināšanā.”

Pēdējā komentāra autors arī  norādīja, ka, piemēram, viņa sieviete sagaida, ka viņš uzdāvinās viņai jaunāko iPhone, kamēr viņa pati varētu viņam uzdāvināt zeķes vai āmuru.

 Toksiskums darbavietā

“Lielākā daļa huligānu, ko esmu sastapusi darbavietās, ir bijušas sievietes, kuras uzskata, ka ir normāli kādu iebiedēt tikai tāpēc, ka viņš viņām nepatīk. Sociālā izolācija, pasīvā agresija, reputācijas graušana, sīkumainība un tā tālāk.”

Privātuma vai jebkuras informācijas, kas paredzēta tikai viņai vienai, neievērošana

“Visu, ko tu viņai saki vai rādi, viņa drīz vien pastāstīs savām draudzenēm.”

“Man un manai bijušajai reiz bija ass strīds īsziņu rakstīšanas formātā pa telefonu. Tā es strīda vidū aizsūtīju viņai īsziņu: “Sveika, Amber! (viņas draudzene).” Es zināju, ka mana draudzene atsūtīs mūsu strīda ekrānšāviņus Amberai, lai pierādītu, cik neiejūtīgs esmu bijis, tāpēc nolēmu pateikt sveiki,” ar savu stāstu dalījās kāds lietotājs,

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment