11 Holivudas zvaigznes, kuras izgudroja paņēmienus cīņai ar paparaci

No šiem paparaci vienkārši nav nekāda glābiņa! Un zvaigznes cenšas no viņiem izvairīties kā vien iespējams…

Emma Stouna un Endrjū Garfīlds

Pārītis labi zināja, ka paparaci viņus vaktēs, tāpēc tam jau laicīgi sagatavojās. Emma un Endrjū aizsedza savas sejas ar papīra lapām, uz kurām bija rakstīts sekojošs teksts: „Mums nemaz nav vajadzīga jūsu uzmanība, atšķirībā no šīs brīnišķīgās organizācijas, kura nodarbojas ar ekoloģijas problēmām…”.

Ešlija Tisdeila

Šoreiz aktrisi no paparaci izglāba viņas mīļotais sunītis, un arī pati aktrise nepavisam neapmulsa!

Džeidens Smits

Kļuvis par Kailijas Dženneras puisi, Džeidens nonāca paparaci pastāvīgas uzmanības lokā. Un aizsargājās viņš no viņiem pa savam – reiz viņš vienkārši uzvilka Dzelzs cilvēka tērpu.

Teilore Svifta

Pamanījusi paparaci, kuri viņai vērīgi seko, aktrise pagriezās pret viņiem ar muguru un tādā veidā aizgāja līdz savi mašīnai. Tāpēc Teiloras seju paparaci tā arī neizdevās uzņemt.

Daniels Redklifs

Absolūti ģeniāls veids atraidīt paparaci ir izdomājis šis angļu aktieris. Viņš vienkārši pusgadu no mājām izgāja vienā un tajā pašā apģērbā. Bet nevienam sevi cienošam izdevumam vienādas fotogrāfijas taču nav vajadzīgas.

Dastins Hofmans

Hofmans nolēma ar uzbāzīgiem paparaci paspēlēt paslēpes. Un attēli sanāca īpaši efektīgi un impozanti!

Džessika Simpsone

Kad dziedātāja pamanīja paparaci, kuri viņu fotografēja lidmašīnā, tad uztaisīja selfiju un izlika savu jauno tēlu Tīklos pati. Tādā veidā viņa atvīla paparaci honorāru.

Leonardo Di Kaprio

Aktieris it kā spēlējas ar paparaci, jo, pamanījis viņus, viņš profesionāli maskējas, izmantojot visus pieejamos līdzekļus.

Džastins Bībers

Bībers mēģināja būt nemanāms, bet sanāca viss otrādāk. Jo cilvēku gāzmaskā ir grūti nepamanīt…

Parisa Hiltone

Cīņai ar paparaci sabiedrības lauvene izmanto visjaunākās tehnoloģijas! Diemžēl viņas maskēšanās nostrādā tikai vakarā, kad tiek izmantota zibspuldze.

Reperts Grints

Tādās drēbēs „Harija Potera” zvaigzni atpazīt nebūtu iespējams. Bet viņu vienalga atpazina, jo viņš pirms pāris stundām bija tajā pašā apģērbā, tikai bez maskas.

avots: howmade.ru

Pievienot komentāru