10 zelta likumi, kā piesaistīt mīlestību

Mūsu domas ir signāli, ko mēs pastāvīgi sūtām Visumam. Tas reaģē uz katru no tiem, t. i., izpilda visus mūsu lūgumus.

Bet, diemžēl, tas to dara burtiski. Un, kad mums ir domas par lietām, no kurām mēs baidāmies un no kurām vēlamies izvairīties, – par slimībām, nabadzību, krāpšanu, vilšanos – mēs tās saņemam kā rezultātu.

Lasi vēl: Es esmu par tīrību, bet pret ķimikālijām. Kā notīrīt katlus un pannas…

Nevar sapņot par laimi un tajā pašā laikā domāt: “Dzīve ir izgāzusies: nav naudas, nav veselības, nav mīlestības…”.

Galvenais likums: Mīlestības piepildīts cilvēks piesaista pie sevis citu cilvēku mīlestību

Tas ir viens no galvenajiem pievilkšanās likuma postulātiem. Līdzīgais piesaista līdzīgo. Visi cilvēki, notikumi, lietas mūsu dzīvē nav nejauši. Mēs apveltāmies ar tiem gribot vai negribot. Laimīgs cilvēks dzīvo daudz ilgāk un retāk slimo.

10 mīlestības pievilkšanas zelta likumi

1 Vienmēr pamosties ar smaidu. Padomājiet par to, ka šodien jūs gaida ļoti veiksmīga diena. Iemācies priecāties par katru sīkumu, un pozitīvās emocijas izdzēsīs no tavas dzīves nevajadzīgo negatīvismu.

2 Sevi ieskaujiet tikai ar gaišiem, pozitīviem cilvēkiem.

3 Iemācieties būt sev interesanti. Nepārtraukti attīsties, centies katru dienu iemācīties kaut ko jaunu, atceries: cilvēks, kuram nav garlaicīgi pašam ar sevi, vienmēr izraisa citu interesi.

4 Dariet tikai to, kas jums sagādā prieku, mīlestību un laimi. Protams, ir lietas un notikumi, no kuriem ir gandrīz neiespējami izvairīties, ir cilvēki, ar kuriem ar visu nepatiku nākas saskarties. Šādā gadījumā centieties tajos atrast labāko un turpmāk pievērsties tikai šiem pozitīvajiem aspektiem. Ļoti drīz pamanīsiet, kā mainīsies jūsu garastāvoklis, uzlabosies attiecības un jūs jutīsieties viegli un ērti.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru