10 zelta likumi, kā piesaistīt mīlestību

5 Nekad nešaubieties par savu ekskluzivitāti. Katrs cilvēks ir unikāls un ir pelnījis mīlestību. Nekritizējiet un nesodiet sevi. Esiet lepni par sevi, mīliet savu tēlu un pamanīsiet, kā ar jums notiks pozitīvas pārmaiņas.

6 Nezaudējiet savu iekšējo harmoniju. Ja jūtat, ka jūs pārņem baiļu, naida vai aizkaitinājuma sajūta, mēģiniet ātri pārslēgties uz pozitīvo: gaišām un patīkamām atmiņām, mīļotā cilvēka tēlu, sapni. Šādā veidā jūs varat pasargāt sevi no nepatikšanām, kuras nemainīgi piesaista negatīvas emocijas.

7 Apkopojiet vecas bijušo mīļoto cilvēku fotogrāfijas, atmiņas par kuriem jums sagādā sāpes. Ielieciet tās kastē, sasieniet ar sarkanu lenti un nosūtiet uz vistālāko skapi, vai vēl labāk – izgāztuvi. Fen šui eksperti apgalvo, ka šādā veidā jūs varēsiet pielikt punktu pagātnes attiecībām un atvērt sevi jaunām jūtām.

8 Sapņo par mīlestību. Iztēlojieties laimes bildes savā iztēlē krāsaini un spilgti, līdz pat mazākajām detaļām. Skaidri iztēlojieties cilvēku, kuru vēlētos redzēt sev blakus. Izspēlē savās domās veselus sižetus, kuros jūsu mīļotais uzvestos tieši tā, kā jūs vēlaties. Jūsu lūgums noteikti tiks uzklausīts.

9 Uz skaistas papīra lapas detalizēti aprakstiet cilvēku, kuru jūs vēlētos satikt. Centieties aptvert visas viņa iespējamās īpašības: izskatu, raksturu, runas manieri, ģērbšanos. Atbildiet uz jautājumiem – ko viņš strādā, cik viņš pelna, kādi ir viņa draugi, ieradumi, hobiji, garīgās īpašības. Vai viņš spēj būt līdzjūtīgs, lojāls, vai viņam piemīt humora izjūta, takts, vai viņš spēj rīkoties izlēmīgi. Jo detalizētāk jūs aprakstīsiet topošā mīļotā portretu, jo precīzāk tiks izpildīts jūsu “pasūtījums”.

10 Izveidojiet vēlmju karti. Ja mīlestībai jums ir izšķiroša nozīme, tad liela plakāta centrā novietojiet savu fotogrāfiju blakus tā vīrieša portretam, kura izskats jums patīk. Apbrīnojiet savu pāri ar visiem laimes atribūtiem. Atrodiet fotogrāfiju ar māju, kuru jūs vēlētos, bērniem, naudu, automašīnu, aizraujošiem ceļojumiem. Pakarini karti redzamā vietā, biežāk skaties uz to un sapņo. Vizualizācija ir viens no spēcīgākajiem veidiem, kā fantāzijas pārvērst realitātē.

 

Leave a Comment