10 pazīmes, kas liecina, ka jūsu partneris nekad jums nebūs neuzticīgs: atzītu speciālistu viedokļi

Viņi ir atvērti konsultācijām

Nav nekas slikts saņemt profesionāļu padomu, un, ja tavs partneris meklē tera**ju, koučingu vai mentoringu, tas ir labs rādītājs, ka viņš paliks uzticīgs.

“Apzināties, cik svarīgi ir meklēt atbalstu un padomus, nozīmē proaktīvu pieeju personīgajai izaugsmei un attiecību ves**ībai,” saka Sejginha Viljamsa-Abaku, licencēta laulību un ģimenes te**peite un Personal Life Wellness vadītāja. Viņa piebilst, ka partneri, kuri izmanto šos resursus, biežāk “risina problēmas un uztur atklātu komunikāciju”.

Viņi atklāti parāda jūsu attiecības

Licencētā laulību un ģimenes tera**ite Audrija Šēna norāda, ka, lai gan “cilvēkiem ir atšķirīgs komforta līmenis attiecībā uz publisko simpātiju izrādīšanu vai personiskas informācijas publiskošanu tiešsaistē, cilvēks, kurš ir uzticīgs attiecībām, neslēps šo faktu publiskās vietās”.

Tāpēc neatkarīgi no tā, vai tas nozīmē, ka jūs sadodaties rokās, kad esat kopā ar draugiem, vai publicējat fotogrāfiju sociālajos tīklos, šīs simpātijas ir laba zīme, ka tavs partneris ir uzticīgs un neko neslēpj.

Viņi demonstrē savas vērtības

Nav pārsteidzoši, ka cilvēks, kurš savā ikdienas dzīvē par prioritāti izvirza godīgumu un morāli, gandrīz noteikti arī attiecībās ieviesīs tādu pašu integritātes līmeni.

“Viņi aizstāv savas vērtības un principus pat tad, kad nākas izdarīt sarežģītu izvēli, kas liecina par spēcīgu personīgās ētikas izjūtu un apņemšanos rīkoties pareizi,” saka Gilmans. Un maz ticams, ka cilvēks ar spēcīgu morāles kompasu būs neuzticīgs.

Viņus iepriekš ir ietekmējusi neuzticība

Ja tavam partnerim bija vecāki, kuri bija neuzticīgi – īpaši, ja tas notika, kad viņš bija agrā, jūtīgā vecumā, – tā varētu būt zīme, ka viņš ir apsolījis pats nekad nekļūt par šādu cilvēku.

“Cilvēki, kurus bērnībā dziļi skārusi neuzticība, bieži vien izkopj stingru nostāju pret šādu uzvedību,” skaidro Viljamsa-Abaku. “Viņu personīgā pieredze veido viņu vērtības un nostiprina uzticības apņemšanos, tādējādi samazinot iespēju, ka viņi atkārtos nodevības ciklu.”

Viņi iesaista jūs savā dzīvē

Neuzticības pazīme ir slepenība un tas, ka tu slēpies no cilvēkiem, kuri var atklāt vai pamanīt kaut ko nelabu.

Tomēr Audrija Šēna norāda, ka tā ir laba zīme, ja “tu pavadi laiku kopā ar partnera draugiem un ģimeni, un viņi regulāri iekļauj tevi ikdienas norisēs savā dzīvē”.

Viņi brīvi pastāstīs, ar ko viņi ir kopā vai ko dara, un “bieži lieto “mēs”, parādot, ka viņi saprot, ka jūs esat saistīti,” piebilst Šēna.

Viņiem piemīt noteiktas personības iezīmes

Tava partnera vispārējā personība var arī paredzēt viņa neuzticības potenciālu. Mišela Džordano ter**eite no “Live Another Day”, atklāj, ka, pēc viņas pieredzes, dažas iezīmes signalizē, ka cilvēki ir mazāk tendēti uz neticību.

Šīs īpašības ir apzinīgums, paškontrole, empātija un augsts pašvērtējums. Tās bieži nozīmē, ka cilvēki ir atbildīgi, uzticami, iejūtas citu emocijās, jūtas ērti emocionālā tuvībā, ir uzticīgi un spēj pretoties kārdinājumiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

“Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka šīs iezīmes nav vienīgie faktori, kas ietekmē to, vai kāds kļūst neuzticīgs, un ka nav droša veida, kā prognozēt neuzticību,” piebilst Džordano. Lai iegūtu labākos rezultātus, uzticieties savai intuīcijai.

Leave a Comment