10 pazīmes, kas liecina, ka jūsu partneris nekad jums nebūs neuzticīgs: atzītu speciālistu viedokļi

Partnera nodošana ir viens no lielākajiem grēkiem, ko vari izdarīt attiecībās. Tā grauj uzticēšanos, rada trauksmi un bieži vien nekad nav piedodama. Tāpēc, uzmeklējot jaunu partneri, ir loģiski, ka daudzi cilvēki meklē sarkanos karodziņus, kas signalizē par to, ka viņu otrs partneris varētu kļūt neuzticīgs. 

Tomēr konstruktīvāks veids, kā to darīt, varētu būt apgriezt situāciju otrādi. Tā vietā, lai meklētu pazīmes tam, ka partneris nebūs godīgs, meklējiet pazīmes, kas liecina par to, ka partneris nekad nenodos. Šeit tera**iti dalās ar kopīgām iezīmēm, ko viņi ir pamanījuši cilvēkos, kuri reti iesaistās neuzticībā. Lasiet tālāk, lai uzzinātu viņu padomus.

Viņi atklāti lieto savus viedrīkus

Saskaņā ar licencēta tera**ita Stīva Kārletona teikto, cilvēks, kurš “šauj pa kreisi”, iespējams, aizsargā savas ierīces, vai nu tās slēpj, vai arī izmanto tādus drošības pasākumus kā pārmērīgi daudz paroļu, pirkstu nospiedumu tehnoloģijas un šifrētas lietotnes. Ja partneris ir mazāk tendēts būt neuzticīgs, iespējams, viņš ir brīvāks.

“Tā kā viņiem nav iemesla kaut ko slēpt, viņi, visticamāk, būs daudz mierīgāki attiecībā uz savu ierīču lietošanu un neuztrauksies par to, ka kāds piekļūs informācijai, kuru viņi nevēlas, lai redzētu,” skaidro Karletons. “Ja viņu partnerim ir jautājumi vai lūgumi saistībā ar tālruņa lietošanu, viņi ir gatavi bez vilcināšanās dalīties ar informāciju.”

Viņi nekad agrāk nav bijuši neuzticīgi

Ja persona nekad pagātnē nav bijusi neuzticīga, iespējams, ka tā būs mazāk gatava to darīt nākotnē. “Tas ir tāpēc, ka personas iepriekšējā uzvedība bieži vien ir lielisks nākotnes uzvedības prognozētājs, jo īpaši jautājumos, kas saistīti ar godprātību un personīgajiem uzskatiem,” saka Marlijs Hovards, licencēts laulību un ģimenes tera**its.

Tomēr ir vērts atzīmēt, ka nekad nevar zināt droši. “Cilvēku uzvedība un apstākļi laika gaitā mainās, un daudzi iemesli var novest pie neuzticības,” piebilst Hovards.

Tomēr, ja jūs zināsiet, ka jūsu partneris iepriekš ir palicis uzticīgs, tas pozitīvi liecina par viņa vērtībām.

Jums abiem ir augsta emocionālā saikne

Jūsu attiecībām arī ir nozīme. Ja tās ir stabilas, neuzticība varētu būt mazāka problēma.

“Pāriem, kuri ir izveidojuši spēcīgu emocionālo saikni, ir lielāka iespēja būt apmierinātiem un piepildītiem attiecībās, kas var palīdzēt viņiem pretoties kārdinājumam meklēt kādu citu,” saka Kārletons, kurš piebilst, ka galvenais, uz ko būtu jālūkojas, ir emocionālā tuvība.

“Emocionālās tuvības pazīmes ir spēja atklāti paust jūtas un domas, spēja izrunāt domstarpības bez strīdiem, kā arī sajūta, ka attiecībās jūtaties ērti un droši,” skaidro Karletons. “Emocionāla tuvība nozīmē arī to, ka katrs cilvēks jūtas otra pieņemts un nebaidās no nosodījuma vai kritikas.”

Šādus pārus vieno ievainojamība, uzticēšanās un sapratne. Ja viņi jūt, ka viņu attiecībās kaut kas nav kārtībā, viņi par to runā un atklāti komunicē.

Viņi iegulda laiku un pūles attiecībās

Saskaņā ar psiholoģes Deboras Gilmanas teikto, tā ir laba zīme, ja partneris aktīvi iegulda laiku un pūles attiecību kopšanā.

“Viņi par prioritāti izvirza kvalitatīvu laika pavadīšanu kopā, iesaistīšanos jēgpilnās sarunās un kopīgas pieredzes radīšanu, kas padziļina jūsu saikni,” viņa saka.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Partneri ar līdzīgām vērtībām, uzskatiem un mērķiem, visticamāk, koncentrēsies uz ilgtermiņa saistībām attiecībās. “Šis kopīgais pamats rada vienotības un savstarpējas sapratnes sajūtu, samazinot varbūtību meklēt piepildījumu ārpus attiecībām,” piebilst Gilmane.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru