Zvaigžņu prognoze 23.oktobrim stāsta, ka Ūdensvīriem būs laimīgākā diena, Strēlniekus sagaida lamatas

Skorpions

Nauda: Šodien tavi laimīgie skaitļi būs 49, 33, 22 un 2. Sagaidiet veiksmi sociālās situācijās.

Karjera: Radošās zīmes jutīsies motivētas un iedvesmotas. Finansiāli šodien jūs varat ciest zināmus zaudējumus.

Labsajūta: Tā vietā, lai ēstu ātrās uzkodas, tas lieliski noderēs ķermenim un garam, ja uzkodas kādu veselīgu un barojošu uzkodu. Jūs nevarat zaudēt svaru tikai vingrojot.

Strēlnieks

Nauda: skaitļi 3, 53, 9, 8 un 59 šodien būs jūsu laimīgie skaitļi. Šodien Jupiters tevi atbalstīs.

Karjera: Jūs varat justies labi darbā. Jums jāapzinās visas tiešsaistes krāpniecības. Ja kāds jums nosūta Facebook ziņojumu ar aizdomīgu saiti, vislabāk to neatvērt.

Labsajūta: jums vajadzētu ēst to, kas ir vislabākais jums un jūsu ķermenim. Iespējams, ir pienācis laiks sākt lietot dažus uztura bagātinātājus. Ja varat, šodien staigājiet 30 minūtes.

Mežāzis

Nauda: skaitļi, kas šodien nesīs jums veiksmi, ir 3, 10, 66, 73 un 90.

Lasi vēl: Aleksandra Šepa Pareģojums : Šīm 4 Zīmēm tuvākajās divās nedēļās gaidāma liela veiksme

Karjera: mēģiniet izveidot budžetu, pirms dodaties iepirkties. Bezdarbnieku zīmēm labāk veiksies, meklējot darbu, pateicoties Jupitera šodien raidītajai enerģijai.

Labsajūta: jūsu fiziskā veselība ir lieliska, bet kāda ir jūsu garīgā veselība? Vai esat parūpējies par sevi? Iespējams, ir pienācis laiks sarunāt tikšanos ar terapeitu.

Ūdensvīrs

Nauda: Šodien jūs kļūsit par laimīgāko cilvēku! Finansiālā veiksme un personīgā veiksme dodas pie jums.

Karjera: šodien pieņemiet gudrākus finanšu lēmumus. Skatiet, cik lielu labumu varat iegūt, veicot pat vismazākās izmaiņas savos tēriņu paradumos. Šodien jūs varat saņemt interesantu biznesa zvanu.

Labsajūta: Jūsu veselība ir laba, taču jums jāuzmanās no kukaiņu kodumiem. Jums var būt alerģija vai vienkārši slikta reakcija uz tiem. Aizsargājiet sevi jebkurā veidā!

Zivis

Nauda: Tu sajutīsi priecīgās vibrācijas, ko šodien tev sūta Jupiters. Jūsu laimīgie skaitļi būs 93, 29 un 92.

Karjera: Jūsu karjera iet labi. Tomēr jūs turpiniet tērēt naudu neapdomīgi. Mēģiniet būt nedaudz uzmanīgākam ar savu naudu.

Labsajūta: Jūs esat ļoti vesels, bet šodien jums vajadzētu pievērst uzmanību savām kājām. Dienas laikā var rasties vairāki krampji.

Leave a Comment