Zodiaka zīmes, kuras ir karmiski saistītas

Astrologi uzskata, ka katrai zodiaka zīmei ir savs karmiskais pāris, kas ir jau ierakstīts zvaigznēs. Un vienalga, vai šie cilvēki dzīvē satiekoties būs draugi, kolēģi vai mīļotie, šo neredzamo saikni nespēs mainīt nekas. Un bieži vien viņi paši šo neizskaidrojamo “vilkmi” viens pie otra jūt, taču neprot izskaidrot. 

Foto – Unsplash

Lūk, uzzini, kura zodiaka zīme ir tavs karmiskais pāris!

Auns un Svari

Abi ir samērā sabiedriski cilvēki, tomēr katram no viņiem ir lietas, ko mācīties no otra. Kopā esot – draugi, pāris vai kolēģi, viņi iemācās no otra “aizņemties” tieši labās īpašības. Un tas ir brīnišķīgi! Svari, uzlūkojot Aunus, saprot, cik svarīgi ir būt mērķtiecīgiem. Bet Auni, uzlūkojot Svarus, saprot, ka reizēm neizlēmība ir tikpat nepieciešama kā mērķtiecība.

Vērsis un Lauva

Abas zīmes ir valdonīgas. Kad viņi satiek viens otru savas dzīves ceļā, viņiem šķiet, ka viņi ir absolūti atšķirīgi, taču tas ne tuvu tā nav. Jo vairāk viņi viens otru iepazīst, jo vairāk saprot, ka nevar bez otra nemaz vairs iztikt. Pēc kāda laika viņi apzinās – viens otru viņi uzlabo. Un tas ir patiesi brīnišķīgi!

Dvīņi un Jaunava

Protams, ka Dvīņi ir ziņkārīgi. Tajā pašā laikā Jaunava ir pietiekoši noslēgta un māca Dvīņiem pacietību. Šo zīmju starpā valda brīnišķīga draudzība. Problēma rodas tikai tad, kad Dvīņi kļūst vieglprātīgi, un, kā zināms, Jaunava to nevar paciest, jo ir ļoti pedantiski. No otras puses – mācās viens no otra. Jaunava mācās mazliet neizlēmības, bet Dvīņi – pedantisma. Galu galā, viss ir brīnišķīgā līdzsvarā.

Vēzis un Skorpions

Šīs zīmes patiesībā ir ļoti, ļoti līdzīgas, un viņām ir kopīgi dzīves ceļi un mērķi. Skorpioni māca Vēžiem nebūt tik lieliem egoistiem, bet Vēži māca Skorpioniem – nebūt tik privātīpašnieciskiem. Šie cilvēki veido brīnišķīgu “komplektu”, gluži kā cimdiņš ar rociņu – vienalga, vai tās ir romantiskas attiecības, draudzība vai darba attiecības. Saprot viens otru no pusvārda un savu karmisko saikni parasti jūt uzreiz.

Strēlnieks un Ūdensvīrs

Strēlniekiem un Ūdensvīriem ir daudz vairāk kopīgā, nekā pirmajā mirklī varētu likties. Patiesībā abas zīmes ir tie, kas vēlas valdīt pār pasauli, vienīgi Ūdensvīrs to dara mazāk uzkrītoši un izskatās “miermīlīgāks” par mērķtiecīgo Strēlnieku. Saprot viens otru ļoti labi. Dažreiz gan Ūdensvīram gribas Strēlnieku piebremzēt, savukārt ir situācijas, kurās Ūdensvīram no Strēlnieks ir jāmācas būt uzstājīgākam.

Mežāzis un Zivis

Šie cilvēki parasti kļūst par labiem draugiem. Bieži sākumā ceļš nav nemaz tik viegls, un kā saka – ceļš uz rozēm ir ērkšķiem pilns. Pietiekoši pretrunīgi, taču tajā pašā laikā viens bez otra nevar, ja reiz ir satikušies. Spēcina viens otru arī caur kritiku.

Pievienot komentāru