Zinātnieki pastāstīja, kāpēc sievietes ir laimīgākas ar neglītiem vīriešiem. Vīrs, lai arī nav skaistulis, bet tikai mans!

“Ja tu labi izskaties, tad kāpēc tu šovakar esi viens?” Šo jautājumu sev uzdod lielākā daļa vientuļo cilvēku, raksta Men`s Health.

Kāpēc tu esi viens? Nu, ja saskaņā ar zinātni, tāpēc, ka tu pārāk labi izskaties. Jā, tu visu saprati pareizi.

Floridas Universitātes pētījums parādīja, ka veiksmīgās attiecībās sieviete ir „estētiskāk apdāvināta” nekā viņas partneris. Citiem vārdiem sakot, sievietes būs laimīgākas ar mazāk pievilcīgiem vīriešiem.

Aptaujas laikā 113 jaunlaulāto grupa tika vērtēta pēc viņu individuālā izskata un tika konstatēts, ka, ja vīrs ir mazāk pievilcīgs nekā viņa sieva, viņš pieliek visas pūles gan  pirms laulībām, gan laulībā – dod dāvanas, veic mājas darbus, ir centīgāks un kaislīgāks seksā.

“Šķiet, ka mazāk skaisti vīri bija uzticīgāki, vairāk ieguldījuši savu sievu iepriecināšanā, jo viņi uzskatīja, ka viņa ir skaista un ir ieguldījumu vērta, ”minēts pētījumā.

Laimīga sieva – laimīga dzīve? Saprātīgi. Pētnieki arī konstatēja, ka tad, kad vīrieši tika vērtēti kā pievilcīgāki nekā viņu partneres, sievietes jutās sliktāk, kas negatīvi ietekmēja viņu ģimenes dzīvi.

„Šie rezultāti liecina, ka fiziski pievilcīgs vīrs var negatīvi ietekmēt sievu, īpaši, ja šī sieva nebija īpaši pievilcīga,” teica pētniece Tanja Reinoldsa.

Tāpēc nākamo reizi, kad stāvesi spoguļa priekšā domājot, kāpēc tu šovakar guli vienatnē, nespīdzini sevi. Tu vienkārši izskaties pārāk labi.

Kur gan esi tu, manu briesmoni?

avots: menshealth.com

COMMENTS

Pievienot komentāru