Visdivkosīgākās Zodiaka zīmes. Uzmanies, un brīdini citus!

4. Lauva

Lepnā zīme vienkārši dievina zināt visu informāciju un būt kursā par to. Savu objektīvo spriedumu viņi izveidos tikai tad, kad patiešām precīzi zinās par sarunā interesējošo objektu. Tāpēc viņi cenšas uzzināt par to maksimāli daudz noderīgas informācijas, pirms to apspriest. Un nav svarīgi, kur viņi to dabūs – sociālajos tīklos vai arī no pārbaudītiem avotiem. Bet tas, ko viņi apspriedīs, būs šī izvēlētā cilvēka uzvedība vai notikumi viņa dzīvē. Un pie visa tā, viņi neuzskata par kaut ko nosodāmu apspriest viņu aiz muguras. Sarunas un uzmanība – viņu mīļākā nodarbošanās.

5. Svari

Šo zīmi vienmēr piesaista sveši noslēpumi un slēpti plāni, tāpēc viņi saudzīgi tos uzkrāj savā zemapziņā. Un tad, kad iestājas īstais brīdis, viņi izvelk tos diena gaismā un pasniedz visā to dailē. Bet izzināt informāciju viņiem nav nekāds sarežģītais uzdevums. Viņiem piemīt spējas izpelnīties cilvēku uzticēšanos un noskaņot tos uz atklātību sarunā. Pārstāvjiem novērošanas spējas ir augstā līmenī, un tad, kad svešas dzīves detaļas ir smalki izpētītas, viņi to brīnišķīgi pasniedz, ka pamattēmu sarunai. Un visi noslēpumi, kuri viņiem zināmi – tas ir noderīgs darba materiāls sirsnīgai sarunai raibā kompānijā.

6. Ūdensvīrs

Ūdensvīri ļoti bieži runā par kādu viņam aiz muguras, bet viss, ko viņi stāsta ir bez speciāla nodoma. Un neko netaktisku viņi tajā neredz, tāpēc jūt neizpratni, kāpēc citi uz līdzīgu situāciju reaģē ar pārmetumiem. Kaut arī pārstāvji ir tik ļoti dziļi iegrimuši savā personīgajā dzīvē, ka dažkārt viņi neaizdomājas par citu cilvēku jūtām un personīgo telpu. Bet par privātumu viņi vispār nekad pat nenojauš.

avots: cluber.com.ua

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jevģenijs</cite>

    Diezgan lieli meli. Esmu dvīnis, un man riebjas klačot par citiem cilvēkiem – uzskatu, ka tas ir zemiski. Man ir labākas lietas, ko darīt.

Pievienot komentāru