Vīrietis katru nedēļu pusdienoja ar šo bezpajumtnieci. Viņš bija šokā, kad uzzināja, kam viņa tērē naudu

Gregs nosauca sevi par veiksmīgu cilvēku, kuram, atšķirībā no Eimijas, ir vecāki, kas viņu nodrošina. Turklāt Eimija nekad neprasīja citiem naudu, lai gan viņai nav ne ģimenes, ne mājvietas.

Izrādās, ka viņai jau no bērnības nav bijuši vecāki. Viņa vienmēr bija vēlējusies iemācīties lasīt, bet viņai nebija neviens, kas piesēstos un palīdzētu viņai to iemācīties. Eimijai nav pat pamatizglītība, tādēļ viņa nespēja atrast normālu darbu. Viņa nezināja, kas ir veiksme, līdz viņa iepazinās ar Gregu.

Viss, ko viņa tagad gribēja, bija iegādāties daudz grāmatu un iegūt zināšanas – viņai pat ēdiens nebija prioritāte.

Kad Gregs dzirdēja viņas stāstu, bija ļoti dziļi aizkustināts. Sievietes stāsts tik ļoti aizkustināja Gregu, ka viņš nolēma viņai palīdzēt.

Viņš zināja, ka spēs iemācīt Eimijai lasīt, tādēļ viņi kopā sāka braukāt uz bibliotēku un viņš pirka viņai grāmatas.

Tagad katru reizi, kad viņiem bija pusdienlaiks, viņi to tērēja ne tikai ēšanai, bet arī lasīšanai. “Palīdzēt citiem ir ļoti viegli. Tik pat viegli, kā pateikt “sveiki,” stāsta vīrietis.

Taču Gregs neapstājās tikai ar to. Viņš nolēma, ka var Eimijai palīdzēt daudz vairāk. Viņš sagatavoja sievietei apģērbu, ēdienu un naudu, jo viņš vēlējās, lai Eimija beidzot nostājas uz kājām.

“Kad es viņai to visu uzdāvināju, viņa man teica, ka esot laimīga. Eimija mani apskāva un teica, ka mīlot,” stāsta Gregs.

Kopš tā laika Gregs nemitīgi palīdz Eimijai savest sevi kārtībā, iemācīties lasīt, kā arī atbalstīt it visā, kas palīdzētu viņai nostāties uz kājām.

Eimija iemācīja Gregam pievērst uzmanību tiem, kam nepieciešama palīdzība. Nekad nevar zināt, kas tieši ir noticis ar cilvēku, un kādēļ viņš ir tieši tādā situācijā, kādā ir pašlaik.

Pašlaik Gregs cenšas izveidot organizāciju, kas palīdzētu tādiem pašiem bezpajumtniekiem, kā Eimija. Viņš vēlas šo organizāciju nosaukt par godu viņai.

Apbrīnojami, ko Gregs spēja izdarīt sveša cilvēka labā. Ļoti žēl, ka šajā pasaulē ir cilvēki, kuriem nav tādas pašas iespējas, kādas ir citiem. Taču, ja katrs no mums kaut reizi sniegtu kādam cilvēkam palīdzīgu roku, iespējams, ka mums izdotos padarīt šo pasauli par daudz labāku vietu.

Noteikti dalieties ar šo jauko stāstu arī ar citiem lasītājiem!

avots

Leave a Comment