Vīrietis baroja bērnus un pamanīja, ka mammas nav istabā. Rezultātā viņš ieraudzīja, ka viņa guļ

Daudzbērnu ģimene ir brīnišķīgi! Tā vismaz domā Bristovu pāris, kuriem ir trīs dēli. Puisēnu tēvs – Pīters – savu vecāko dēlu baroja ar pusdienām, bet viņa sieva Sāra uzkopa jaunāko dēlu istabā.

Sievietes ilgā prombūtne satrauca vīru, viņš devās paskatīties, ko dara Sāra. Un pamanīja, ka viņa ir cieši aizmigusi turpat uz grīdas.

Nogura līdz spēku izsīkumam

Pāra bērni ir pavisam mazi. Vecākais zēns ir tikai trīs gadus vecs, un viņa brāļi joprojām ēd mātes pienu. Nav pārsteigums, ka Sara jūtas ļoti nogurusi, galu galā dvīņu audzināšana ir diezgan sarežģīts uzdevums.

Vienā no savām brīvdienām Pīters baroja vecāko dēlu, arī mazākie bija tuvumā. Sieva devās nedaudz uzkopt bērnistabu. Divdesmit minūšu laikā viņa bija noslaucījusi putekļus un ar putekļsūcēju izpūtusi paklāju. Tomēr pēc šī laika Sāra tā arī neiznāca no istabas.

Satrauktais Pītes devās uzmeklēt sievu. Pirmā lieta, ko viņš pamanīja, skatoties no bērnistabas sliekšņa, bija viņas kāja. Sāra bija saldi aizmigusi turpat blakus putekļsūcējam. No skata Pīteram izgāja cauri auksti drebuļi, viņam tik ļoti bija žēl nomocītās sievas. Ģimenes tēvs neuzmodināja nogurušo māti, bet klusi viņu apsedza ar divām segām, kas tika paņemtas no bērnu gultiņām.

Pēc piecpadsmit minūtēm pilnīgi možā Sāra jau plosījās virtuvē. Izrādījās, šis laiks bija pietiekams, lai atgūtu spēkus.

avots: fb.ru

Pievienot komentāru