Vienpadsmit veidi, kā noturēt mīļoto

  1. Neizmanto seksu, lai panāktu savu

Seksam ir jāpaspilgtina jūsu jūtas. Nevajag izmantot intīmo tuvību, lai liku vīrietim izdarīt to, ko viņš nevēlas darīt. Vīriešiem nepatīk, ja viņiem liek kaut ko darīt.

  1. Esi gudra un smieklīga

Bez patīkamas ārienes, vīriešiem ir svarīgi, lai viņu otrā pusīte būtu arī gudra. Neaizmirsti biežāk parādīt savu intelekta līmeni, izmanto asprātību, sasmīdini viņu ar saviem jokiem. Tas padarīs jūsu attiecības vēl interesantākas.

  1. Mīli sevi un esi pārliecināta par sevi

Kamēr tu nesāksi sevi cienīt, tevi neviens necienīs. Sievietes pārliecinātība par sevi izraisa vīriešos cieņu. Un negaidot no viņa atbalstu – viņš nav kopā ar jums tāpēc, lai to paaugstinātu.

  1. Esi vienmēr laba

Vīriešus piesaista labas sievietes. Izrādot labsirdību attiecībā pret visiem visapkārt, tu izraisi viņā lepnuma sajūtu par to, ka viņš ir kopā ar tevi.

  1. Neļauj romantikai nomirt

Seko līdzi tam, lai jūsu attiecības vienmēr būtu romantiskas. Noskūpsti viņu tad, kad viņš ir aizņemts ar darbiem, vai arī pati pēkšņi pārsteidz ar skūpstu. Pārsteidz viņu ar kaut kādu pašas darinājumu vai mājās pagatavotu ēdienu. Paflirtē ar viņu. Visas tās romantiskās “lietiņas” padara jūs tikai tuvākus.

  1. Nestāsti svešiem par jūsu noslēpumiem

Nevajag stāstīt savām draudzenēm par jūsu noslēpumiem. Ja viņš to uzzinās, viņam būs neērti. Noteiktas lietas viņā tev var nepatikt, bet tās ir jāapspriež divatā, un nevis jāpaziņo publiski. Tā tu ne tikai nopelnīsi viņa pateicību, bet arī cieņu.
Dāvā viņam visu savu mīlestību, un tad viņš vienmēr būs tev uzticīgs!

avots

Pievienot komentāru