Vērsim veiksies ar naudu, bet Svariem sarežģīta diena; Horoskops 2023. gada 15. martam visām zodiaka zīmēm

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Nav tā vieglākā diena. Darbā jums būs jāpieņem nopietni un atbildīgi lēmumi. Pateicoties biznesa asprātībai un līdera īpašībām, šīs zīmes pārstāvji tiks galā ar visām iespējamām grūtībām. Šajā dienā ieteicams parūpēties par savu izskatu. Jūs varat doties uz frizieri vai skaistumkopšanas salonu. Masāža, aromterapija palīdzēs mazināt spriedzi un stresu no smagas darba dienas.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Šajā dienā jums ir garantēta uzmanība gan darbā, gan no radiniekiem. Labāk atteikties risināt svarīgus jautājumus un slēgt līgumus. Vakaru vislabāk pavadīt draugu kompānijā, vieglā, nepiespiestā gaisotnē.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Sarežģīta diena daudzējādā ziņā. Biznesā esi izlēmīgs un pašpārliecināts, tikai tā būs iespējams sasniegt vēlamos panākumus. Vientuļie šīs zīmes pārstāvji var satikt savu dvēseles palīgu.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Nav labākā diena pirmsākumiem un jauninājumiem. Bet jūs varat lieliski atpūsties, nodarboties ar hobiju, radošumu, apmeklēt teātri vai muzeju. Pavadījis laiku dvēselei, iedvesmosies un smelsies enerģiju jaunu ideju un plānu īstenošanai.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Velti laiku savai veselībai, gan fiziskajai, gan garīgajai. Lieliska diena tiem, kas saistīti ar finansēm. Ja vēlaties lūgt paaugstinājumu darbā, šī diena ir ideāli piemērota.

Lasi arī: Silts, gāzēts vai ledaini auksts: kādu ūdeni labāk dzert, lai zaudētu svaru

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem iespējams ceļojums vai komandējums. Iespējamas pārmaiņas dzīvē, nestandarta situācijas. Daudzi nāks klajā ar radikāli jaunām idejām un risinājumiem. Būsiet vairāk aizņemts ar savu personīgo jautājumu risināšanu, un tie būs ļoti patīkami un aizraujoši darbi.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Lieliska diena tiem, kas nodarbojas ar uzņēmējdarbību. Visas problēmas tiks atrisinātas ātri un viegli. Parādīsies jauni mērķi un ilgtermiņa plāni. Romantiskās attiecībās esi ārkārtīgi atturīgs, jo iespējamas nesaskaņas. Dodiet citiem siltumu un prieku, un tas viss atnāks jums atpakaļ divtik.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Šajā dienā īpašu uzmanību pievērsiet savai veselībai. Lieliska diena, lai noslēgtu mieru ar mīļoto, ja pagātnē bijis strīds. Esiet īpaši uzmanīgi, vadot transportlīdzekli un ar dažādu aprīkojumu.

Pievienot komentāru