Vērsim var būt pārpratumi, bet Strēlniekam nozīmīgas pārmaiņas; Dienas horoskops 20. novembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām tiek solīta laba diena un pozitīvs noskaņojums. Mēģini lūgt Visumam to, kas tev šobrīd visvairāk nepieciešams, lai tuvojas saviem sapņiem. Esi pēc iespējas laipnāks un labdarīgāks.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari šodien saņems atbalstu no kāda tuva cilvēka. Ja esi slimojis, tavs stāvoklis ievērojami uzlabosies. Turklāt dažas problēmas izzudīs otrajā plānā.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioni varēs ievērojami uzlabot savu dzīvi. Neprecētie zīmes pārstāvji var rēķināties ar laimīgu satikšanos.


Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Šodien Strēlnieku zīmes pārstāvjiem gaidāmas nozīmīgas pārmaiņas. Tev ir spēcīga aizsardzība no augšas, kas palīdzēs tev izvairīties no daudzām kļūdām. Turklāt tevi ieskauj cienīgi cilvēki, īsti labvēļi.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim šodien būs nepieciešama maigums un maigums. Tu spēj pozitīvi atrisināt pat vissarežģītākos jautājumus mierīgi un bez konfliktiem. Tuvi cilvēki iepriecinās tevi ar atbalstu un konkrētiem darbiem, nevis tikai solījumiem.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Šodien Ūdensvīriem ir lieliska iespēja parādīt savas labākās īpašības un talantus. Neatsakies palīdzēt tiem, kuri vērsīsies pie tevis pēc palīdzības. Turklāt vakarā tevi gaida patīkamas ziņas, iespējams, telefona zvana veidā.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm diena solās būt laba un gaiša. Tu sajutīsi stingru pamatu zem kājām. Visas finansiālās problēmas šodien atkāpsies, pateicoties uzticamu draugu atbalstam.

Leave a Comment