Vērsim svarīgi uzdevumi, bet Mežāzim jānotic sev; Dienas horoskops 21. septembrim visām zodiaka zīmēm

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šī būs intrigu, neveiksmju un pārsteigumu pilna diena. Ne vienmēr tas viss būs negatīvā nozīmē, taču tas noteikti mainīs tavus plānus. Tāpēc esi elastīgs.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šī ir neatbildētu jautājumu diena. Radīsies negaidītas problēmas, un dažas svarīgas lietas nāksies atlikt uz vēlāku laiku. Centies atrast pozitīvo katrā mirklī un uzmundrināt sevi.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem astrologs iesaka rūpīgi izanalizēt savus plānus un pareizi noteikt prioritātes. Tev ir iemesli būt laimīgam, neignorē tos.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioniem ir diezgan veiksmīga diena. Tev izdosies vienoties un atrast kopsaucēju ar jebkuru. Sarežģītā situācijā konsultējies ar pieredzējušākiem cilvēkiem.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem šī diena ir mākoņaina un laimīga personīgo attiecību jomā. Tevi ciena un mīl. Iespējami gan neizskaidrojami notikumi, kas prasīs gudrību un jaunu pieeju, taču tev tas izdosies.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Šodien Mežāžu dzīvē atkal atkārtosies kāda situācija no pagātnes, taču šoreiz tā būs jāatrisina. Saviļņo sevi un nezaudē ticību sev un savām spējām.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šī ir sarežģītu uzdevumu diena. Labāk vērsies pie speciālistiem, kuri tev palīdzēs to paveikt. Nevilcinies lūgt palīdzību, lai šodien paveiktu darbus, un vakarā atpūties.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šī ir lieliska diena visos aspektos. Tu esi apburošs un dzīvespriecīgs, un tas pievelk tev pozitīvus cilvēkus. Pievērs uzmanību savai personīgajai dzīvei, atzīsti savas jūtas otrajai pusītei un sarunā romantiskus randiņus.

Leave a Comment