Vērši – diktatori, Dvīņi – tenkotāji: kā strādā katra zodiaka zīme

Svari

Svariem patīk kāpt pa karjeras kāpnēm un gūt panākumus, izmantojot neatvairāmu šarmu, nevis reālu smagu darbu. Tā kā viņiem ir grūti pieņemt lēmumus un risināt konfliktus, viņi var šķist pasīvi agresīvi. Svariem labi veicas arī tad, ja viņu sociālās prasmes var izmantot komandas dinamikā. Viņu uzdevums ir saskaņot, izlīdzināt un novērtēt, nevis vadīt, apstiprināt, pieņemt darbā vai atlaist.

Skorpions

Tā kā Skorpions ir visspēcīgākā zodiaka zīme, darba vietā viņam nav nekādu raižu. Skorpionam labāk padodas patstāvīgi slēgt līgumus nekā veidot komandu, viņš dzimis ar nodevības priekšnojautu, tāpēc jo mazāk cilvēku, ar kuriem viņam jāstrādā, jo labāk. Vislabākais veids, kā viņiem tuvoties un novērtēt, ir patiesa pazemība un mokoša uzmanība detaļām.

Strēlnieks

Strēlnieks ir neapgāžams biroja optimists, kas līdzinās martini pusdienās, prēmiju aploksnītei un atvērtam logam. Atvērti sadarbībai un vienmēr ticot, ka viss ir iespējams, Strēlnieki pretojas stingra grafika tirānijai un labāk darbojas brīvā vidē, kur viņu inovācijas var gūt atspērienu.

Mežāzis

Apbruņots ar ambīcijām un smalku humora izjūtu, Mežāzis zina, kā spēlēt spēli. Efektīvi un mērķtiecīgi, viņiem nav laika smalkjūtībai, sīkām tenkām vai neklātienes pusdienām. Mežāži lepojas ar savu spēju gūt panākumus bez palīdzības vai uzslavām. Viņiem viss, kas jādara, ir jāizdara labi, un viņi diez vai pieļaus, ka citi cenšas mazāk vai puslīdz centīgi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri, visticamāk, atklāti runās par to, cik daudz naudas viņi nopelna. Ja noķersi viņus starp atsvešinātības cikliem, viņi, visticamāk, palīdzēs tev tikt uz priekšu, saņemt paaugstinājumu un sasniegt to, par ko vienmēr esi sapņojis. Turklāt Ūdensvīriem ir maza interese iepazīties ar jums ārpus darba vietas, tāpēc saudzējiet viņus no saviem uzaicinājumiem kaut kur doties.

Zivis

Tā kā Zivīm piemīt fantāzija un izklaidība, šīs zīmes pārstāvjiem vislabāk veicas tajos amatos, kuros nepieciešama iztēle, pielāgošanās un regulāra apkārtnes maiņa. Zivis ir motivētas rīkoties, ja tās vēlas uzķert savu priekšnieku vai labi zina, ka gatavojas aiziet un tām ir nepieciešami norādījumi.

 

Leave a Comment