Večuks izdomāja viltīgu plānu, kā atriebties vietējai varai par to, ka ir nocirsts viņa mīļākais koks!

Jūs pilnībā samaksāsiet par to, ko izdarījāt. Pirms diviem gadiem un septiņiem mēnešiem es slepus no visiem iestādīju 45 Kalifornijas redvudus un 82 gigantiskās sekvojas dažādos parkos, dārzos un pilsētas valsts objektos.

Uz šodienu to sakņu sistēma sasniegs ne mazāk kā 1 metra diametru un jau dziļi iestiepjas augsnē. Varbūt, ka jūs jau pamanījāt jaunos kokus, kuri aug pilsētas domes priekšā? Vai arī dažus, kuri aug aiz tās? Tās ir sekvojas, un viņu garums tuvākajos mēnešos sāks ļoti strauji paātrināties.

Jūs nogalinājāt Klaidu, bet es atradu viņam cienīgu aizstājēju 100 gigantu veidā. Pēc pāris gadiem viņu augstums pārsniegs 10 metrus, un viņu dzīves ilgums būs vairāk kā 2500 gadi. Ievērojiet, ka tas ir vairāk nekā no Kristus dzimšanas līdz mūsdienām.

Lai nocirstu kaut vienu no šiem gigantiem, jums būs nepieciešami aptuveni 1500 dolāri, tā kā es likšu jums samaksāt jebkurā gadījumā.

Lai jums laba diena, ser. Lai jūsu pilsēta noslīkst zaļumos, bet Klaids tagad būs mierīgs.

Ja jums iepatikās šī smalkjūtīgā un izdomas bagātā arborista atriebība, tad padalieties ar saviem draugiem ar šo rakstu!

avots

Pievienot komentāru