Veca galda jaunā dzīvē: vajadzēs tikai laku un skaistu audumu

Īsts meistars, kā zināms, neatstās nolemtībai bojātas, bet joprojām izturīgas lietas.

Kāpēc izmest lietas, kuras var restaurēt savām rokām tā, ka beigās neviens pat neatpazīs veco lietu! Izrādās, vairumā gadījumu nemaz nebūs nepieciešami daudzi materiāli. Vajadzēs tikai pacietību, fantāziju un nelokāmu ticību veiksmīgam rezultātam.

Paskaties, cik veiksmīgi tika pārvērsts vecais, apaļais galds.

Tagad mēs pastāstīsim sīkāk, kā paveikt līdzīgu darbu. Vispirms ir nepieciešams noņemt virsmas krāsu un laku, izmantojot slīpmašīnu (vai smilšpapīru).

Tad mēs izmantojam tepi kokam un izlīdzinām virsmu ar špakteļa lāpstiņu. Pēc žāvēšanas drošības pēc vēlreiz galda virsmu apstrādā ar slīpmašīnu.

Galda dekorēšana – patīkamākā un radošākā darba daļa. Šim nolūkam tu vari izmantot, piemēram, dekupāžas tehniku (izmantojot salvetes vai speciālu papīru, kas paredzēts dekupāžai), bet parasti zīmējumi ir maza izmēra, un ar tiem sanāk izdekorēt tikai daļu no galda.

Tā kā galda īpašniece vēlējās, lai visa galda virsma būtu klāta ar rakstu, viņa nolēma izmantot spilgtas krāsas audumu. Izmērot nepieciešamo daudzumu, viņa vienkārši pielīmēja audumu galda virspusē, izmantojot universālu līmi. Beigās viņa apstrādāja galda virsmu ar laku.

Lūk, vēl daži piemēri interesantiem dekoratīviem galdiņiem:

avots: vrutmilife.com

Pievienot komentāru