Vairāk nekādu neērtu situāciju: kā uz visiem laikiem atbrīvoties no slikta pēdu aromāta

Kāju ārstēšana ar īpašiem līdzekļiem. Tas ir otrs svarīgs nosacījums, lai no pēdām neizplatītos nepatīkama smaka. Tagad aptiekās pārdod daudz kosmētikas un ārstniecības līdzekļu: krēmus un losjonus pret sviedru un pēdu smaku. Var izmantot arī īpašus dezodorantus apaviem. Tā ir ļoti noderīga lieta, lai atbrīvotos no apavu smakas, ja jums svīst kājas un to dēļ rodas nepatīkams aromāts.

Sargājiet kājas no svīšanas. Lai pasargātu kājas no svīšanas, jums jāatbrīvojas no sintētiskām zeķēm un apaviem, kas izgatavoti no mākslīgiem materiāliem. Tā kā tas rada siltumnīcas efektu – šādā vidē ļoti labi jūtas baktērijas un sēnītes. Tāpēc jāvalkā “elpojoši” ādas apavi un jāvalkā tikai kokvilnas zeķes, kas labi uzsūc mitrumu.

Ko darīt, lai uz visiem laikiem noņemtu pēdu smaku: tautas metodes, kas palīdzēs

Ja no pēdām nāk ļoti nepatīkama smaka, un mājās nav īpašu līdzekļu, šeit palīdzēs pārbaudītas tautas metodes.

Vanna no sodas. Bļodā ar siltu ūdeni ielejiet nedaudz sodas un turiet kājas 10 minūtes. Un pēc tam apkaisiet kājas ar talku, lai noņemtu no tām lieko sviedru daudzumu.

Lasi vēl: Tests, kas palīdzēs noskaidrot, cik tumša ir jūsu dvēsele, un ieskatīties tās slēptajos nostūros

Vannas ar garšaugiem. Lai atbrīvotos no kāju svīšanas, aptiekā vai pie vecmāmiņām tirgū var nopirkt ārstniecības augus un ar tiem pagatavot vannas. Šeit noderēs kumelīte, ozola miza, salvija, kliņģerīte un pelašķis.

Ēteriskā eļļa. Lai piešķirtu kājām svaigumu un patīkamu aromātu, vanniņai ar garšaugiem vai sodu var pievienot dažus pilienus piparmētru vai lavandas ēteriskās eļļas.

Etiķis. Šis šķīdums ir atzīts par visdrošāko cīņā pret nepatīkamu pēdu aromātu. Tāpēc tas noderēs tiem, kuri nezina, kā atbrīvoties no šīs problēmas. Jāielej bļoda ar siltu ūdeni, jāpievieno nedaudz etiķa un iegremdē kājas vannā uz 15-20 minūtēm. Šāda procedūra ne tikai iznīcinās visas baktērijas, bet arī palīdzēs atbrīvoties no sliktas smakas. Vannai ir piemērots gan parastais, gan ābolu etiķis, un rezultāts būs vienlīdz veiksmīgs.

 

Leave a Comment