3 galvenie iemesli, kāpēc jūs pastāvīgi piesaistāt nepareizos vīriešus

Iespējams, katrai sievietei ir arsenāls vīriešu, kuri gadiem ilgi ir bijuši tā sauktajā draugu zonā. Ir labi ar viņiem draudzēties, bet romantisko attiecību ziņā viņi pat netiek ņemti vērā.

Iemesls ir viens un tas pats – tie nav tie cilvēki, kurus jums ir paredzējis liktenis.

Tomēr nav tik viegli atrast savu cilvēku. Psihologi to skaidro ar to, ka katra cilvēka dzīvē ir periods, kad viņš piesaista nepareizos cilvēkus. Tā ir vēl viena mācība.

Aplūkosim, kā tas notiek, ka mūsu dzīvē ienāk cilvēki, ar kuriem attiecības ir lemtas neveiksmei.

Jūs nemīlat sevi

Psihologi saka, ka vispirms jums ir jāmīl sevi. Tad, kad jūs spēsiet atrast harmoniju sevī, jūs varēsiet veidot veselīgas un laimīgas attiecības. Sāciet ar vienkāršo: pagatavojiet sev gardas brokastis, mierīgi ēdiet skaistus ēdienus, vērojiet savu izskatu, strādājiet pie sava garīguma, attīstiet sevi.

Lasi vēl: Olas ar avokado pildījumu

Pašaizliedzība ir tabu

Nedomājiet, ka esat cilvēks, kurš spēj glābt visus apkārtējos. Visbiežāk cilvēkiem tas nav vajadzīgs. Labāk domājiet par savām vēlmēm, rūpējieties par sevi. Tikai tad tavā dzīvē ienāks cilvēks, kurš būs ar tevi uz viena viļņa. Un, kamēr tu pašaizliedzīgi cīnies par otru cilvēku – vieta tavā dzīvē ir aizņemta.

Intuīcija

Sievietēm ir ļoti attīstīta intuīcija. Un ne velti. Jau zemapziņas līmenī mēs jūtam potenciāli bīstamu partneri. Nevajadzētu ignorēt iekšējo balsi un ar galvu mesties attiecībās, kas uzreiz nav izraisījušas sajūsmu. Un atkal atceramies par sevis mīlēšanu: atrodiet sevī harmoniju, un tad jūsu dzīvē atradīsies cilvēks, ar kuru gribēsiet pavadīt kopā visu dzīvi!

 

Pievienot komentāru