“Tu apģērbies kā mamma!” – krišnaīts Uģis Kuģis kritizē sievas ģērbšanās stilu

Foto – ekrānuzņēmums

Latvijā pazīstamais attiecību eksperts, krišnaīts, TV šova “Slavenības. Bez filtra” dalībnieks Uģis Kuģis kopā ar savu mīļoto sievu Lindu gatavojas pavadīt vakaru divatā, dodoties uz smalku restorānu. Bet, kā izrādās, gatavošanās šim vakaram izvēršas ne gluži tāda kā varētu gaidīt.

Uģis Kuģis uzskata, ka ejot uz dārgu restorānu, sievai Lindai jāsapucējas īpaši. Viņa sākotnēji izvēlas kleitu ar sīku rakstiņu. Uģis tomēr uzskata, ka kleita nav pietiekoši laba un liek sievai uzvilkt kaut ko citu. Un smejas, ka varētu sākt ar to, ka novilkt treniņbikses.

Sieva sākumā neizpratnē un jautā – cik tad glauni ir jāģērbjas? “Es domāju, ka kaut ko mazliet šikāku!” – atbild Uģis.

“Šogad mums ar manu mīļoto sievieti, sieviņu ir pēdējā gada randiņš, viņš mums ir īpašs, tāpēc vajadzētu īpaši saposties,” – viņš stāsta aizkadrā.

Linda atnāk pārģērbusies otro reizi. Šoreiz viņa izvēlējusies kleitu, kuram pa virsu uzvilkusi džemperi.

“Nē! Nē! Nē, nu ir skaisti, bet priekš kam to džemperi? Uz randiņu? Tu apģērbies kā mamma!” – Kuģis atkal neatbalsta šī tērpa izvēli.

Foto – ekrānuzņēmums

Linda dodas pārģērbties vēl vienu reizi. Šoreiz viņa izvēlas kleitu gaiši zaļā krāsā.

Lasi vēl: VIDEO. Latvijā pazīstamais krišnaīts Uģis Kuģis spiests kaimiņiem lūgt pārtiku, lai varētu pabarot savu ģimeni

Un beidzot arī Uģim Kuģim ir pa prātam: “Jā, šo es gaidīju! Šitā kleita bija tā, ko tu izvilki pēc Tamala piedzimšanas, kad mēs pirmo reizi izgājām divatā kaut kur. Mēs atstājām Tamalu auklītei pirmo reizi. Ar šo tu trāpīji! Kā 18 gadi uzreiz!”.

Foto – ekrānuzņēmums

Tad pucēties ir paša Uģa kārta. Sākumā viņš uzvelk sinepju dzeltenu žaketi, bet Lindai īsti nav pa prātam. Tad viņš to nomaina uz rūtainu žaketi, zem kuras pavilcis T kreklu un kājās – džinsu bikses.

“Jā, ar šo man patīk – kā Sprīdītim! Kā latviešu puika!” – sieva ir sajūsmā par Uģa komplektu.

Visu video vari noskatīties šeit.

Pievienot komentāru