TOP 8 franču modes mākslinieces noslēpumi: kā izskatīties satriecoši pat aukstā laikā

Foto – Pexels

Modes dizainere Vanessa Bruno dalījās ar franču stila galvenajiem principiem un atklāja stilīgas ziemas garderobes noslēpumus, kas apkārtējos izraisīs apbrīnas pilnus skatienus. Izrādās, ir 8 vienkārši noteikumi, kas palīdzēs ikvienai sievietei būt neatvairāmai!

1. Izvēlies apģērbu, kas tev piešķir pārliecību: ģērbies tā, lai tu justos pārliecināta. Izvēlies apģērbu, kas tevi iedvesmo! Ja patiksi sev patiksi, patiksi arī citiem!

2. Atrodi ideālas bikses: stilīgas garderobes pamats ir labi piegulošas bikses vai džinsi, kas atbilst tavai figūrai un ir viegli kombinējami ar citiem apģērba gabaliem.

Foto – Pexels

3. Nebaidies no netradicionālām krāsām: dažādo savu garderobi ar gaišām krāsām. Pat ziemā tu vari pievienot gaišu krāsu savā garderobē!

4. Izvēlies praktiskas somas: izvēloties somas, priekšroku dod ērtībai, nevis modes tendencēm. Somai jābūt ērtai lietošanai, un tai jāatbilst tavam stilam – atkal jau – tā, lai tu justos ērti!

5. Atrodi perfektu svētku tērpu: tev nav jāpērk daudz tērpu un jāiztērē daudz naudas īpašām svētku reizēm. Pietiks ar vienu stilīgu variantu, ko varēsi papildināt ar stilīgām rotaslietām un kurpēm – tās mainot, mainīsi arī savu tēlu.

Foto – Pexels

6. Nepārspīlē ar kosmētiku, uzmani matus: centies lietot dabisku grimu. Pievērs uzmanību matu kopšanai, jo skaisti, veseli mati ir pirmais, ko pamana citi.

7. Nebaidies pievienot nedaudz no britu ģērbšanās stila: iedvesmojies no Londonas stila ar “vintage” elementiem – tvīda žaketēm un blūzēm.

Foto – Pexels

8. Izvēlies ērtus un skaistus kreklus: zīda blūze ir lieliska izvēle visu vecumu sievietēm. Svarīgi, lai tā būtu labi piegriezta un piešķirtu izskatam ikdienišķu šarmu.

 

Pievienot komentāru