Tēvs iebāza savu 1,5 mēnešu veco meitiņu saldētavā, lai viņa pārstātu raudāt, un pats pēc tam aizmiga uz dīvāna

Ja vīrieti atzīs par vainīgu, tad pilnīgi iespējams, ka atlikušo sava mūža daļu viņš pavadīs aiz restēm. Meitenes māte noklausīšanās procesā nepiedalījās. Pēc apsūdzēto vāriem, viņa neuzticējās bērna tēvam, un pirmo reizi bija atstājusi tēvu vienatnē ar meitu.

Atgriezusies mājās, sieviete pieķēra Taileru, kurš ņēma ārā meitenīti no saldētavas, un kurai mugurā bija tikai pampers. Māte uzzināja, ka viņas 1,5 mēnešus vecā meita nogulēja veselu stundu uz maisa ar ledus. Sieviete uzreiz centās izsaukt neatliekamo palīdzību, bet vīrietis viņu apturēja, pēc tam viņa paņēma bērnu un skrēja pēc palīdzības pie kaimiņiem.

Meitenes mātei Tailers atzinās, ka ielika meitu saldētavā viņas pašas labā. Tomēr pēc tam, kad ieradās policija, viņš stāstīja citu stāstu. Vīrietis paziņoja, ka bija ļoti noguris, jo visu nakti bija pavadījis darbā. Pārguruma rezultātā viņš aizmiga, bet, kad pamodās, pamanīja, ka bērns nav pie viņa. Pēc Tailera vārdiem, viņam nav ne jausmas, kā zīdainis varēja nokļūt ledusskapī.

Pēc policijas domām, vīrietis ar nodomu ielika bērnu saldētavā, lai nedzirdētu, kā bērns raud.

“Kad bērnam ir tikai sešas nedēļas, viņš tikai ēd, guļ un raud. Viņš neko citu neprot. Mēs uzskatām, ka viņš gribēja, lai bērns apklust”, – paziņoja Eds Troiers, Pīrsas apgabala šerifa biroja darbinieks.

Ārstu prognoze ir labvēlīga, meitenīte, visticamāk, atlabs. Viņas tēvs atkal stāsies tiesas priekšā nākamajā nedēļā.

avots

Pievienot komentāru