Sievietes mājā pēkšņi sabruka pagrabs, un atklāja neticamu šīs mājas noslēpumu

Katrs vēlas savas mājas pagrabā atrast kaut ko neparastu: vai arī retus dārgumus, vai arī kāda patīkama noslēpuma apliecinājumus. Toties lielākoties mūsu mājās nekas nav paslēpts tāpēc, ka tās ir jaunas.

Toties amerikānietes Aleksandras Pullosas stāsts kā reizi liecina par to, ka vecās mājās pat ir vērts pameklēt kādu noslēpumu, jo pastāv iespēja to atrast.

Aleksandras vecāku māja

Kad Aleksandrai bija 34 gadi, nomira viņas vecāki. Vecāki dzīvoja vecā 1930. gadu mājā. Aleksandra saprata, ka vienkārši nespēs tajā dzīvot, un tika nolemts māju pārdot. Bet, lai to pārdotu, mājā bija jāveic remonts.

Sieviete noalgoja strādnieku brigāde, kas sāka māju savest kārtībā. Tomēr saimniecei bija sajūta, ka zem mājas kaut kas ir. Viņa palūdz strādniekus to pārbaudīt. Un pavisam drīz tika atklāta ieeja kaut kādā pazemes istabā.

Izrādās, ka istaba pieder slepenajai sabiedrībai “Pazemes dzelzceļš”. Sabiedrība nodarbojās ar to, ka pavadīja vergus, kuri bēga prom no saviem saimniekiem. Bet Aleksandras vecāku māja, izrādās, bija šo vergu apstāšanās vieta.

Šķir nākošo lapu un noskaties video 

Pievienot komentāru