Tests: kāda profesija tev ir vispiemērotākā?

1.TV zvaigzne (darbs šovbiznesā) – tu esi kompānijas dvēsele, kas vienmēr peldas slavas augstumos. Tu viegli iekaro cilvēku sirdis. Tu esi apveltīts ar pārdabisku šarmu un labiem dotumiem.

2.Ārsts, jurists – tev piemīt vērīgums, uzcītība, rūpība, skrupulozitāte katrā detaļā un spēja pieņemt lēmumus pat sarežģītās situācijās. Tavs pluss ir aukstasinība.

3.Uzņēmējs, politiķis – tu vienmēr zini, ko vēlies sasniegt dzīvē, un zini, kā sasniegt savus mērķus. Tu esi atvērts inovācijām un proti atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem.

4.Dienests armijā vai iekšējās struktūrās – tu esi stingrs cilvēks, kuram piemīt zināma agresija. Ir nepieciešams to novirzīt pareizajā virzienā un atbrīvojoties no tās, tu vari palīdzēt sev un apkārtējiem cilvēkiem.

5.Skolotājs – tu mīli dzīvi un tev piemīt īpaša dzirksts. Tu zini, kā pareizi nodot informāciju cilvēkiem. Tāpēc tu esi dzimis skolotājs vai instruktors.

6.Statistiķis, finansists, biržas mākleris – tev piemīt īpaša intuīcija un vislabākā izpratne par skaitļiem un visu, kas saistīts ar finansēm. Tu zini, kā rīkoties ar naudu.

 

Leave a Comment