Svariem jābūt piesardzīgiem, bet Lauvas nebūs apturamas: dienas horoskops 2023. gada 14. janvārim visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžiem šajā dienā nāksies riskēt. Galvenais ir būt pārliecinātam par sevi un savām spējām. Pārvarot nenoteiktību un bailes, jūs gūsit panākumus.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvas enerģija šajā dienā pārplūdīs. Pateicoties tam, jūs varēsiet izpildīt visus savus uzdevumus. Vakarā būsi lepns par sevi.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Astroloģe Jaunavām iesaka šajā dienā veltīt pietiekami daudz laika un uzmanības tuviniekiem un draugiem. Ja esi tālu, tad vismaz piezvani viņiem un pajautā par savu veselību.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem vajadzētu būt piesardzīgiem no konfliktiem ar draugiem. Iespējams, ka strīda cēlonis kļūs milzīgas muļķības, tāpēc nepiešķiriet tam nekādu nozīmi un mēģiniet izlīdzināt visus asos stūrus.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioniem diena būs vienmuļa. Jūs nespēsiet īstenot daudzus plānus, tāpēc pasliktināsies garastāvoklis. Mēģiniet savest sevi kārtībā un nomierināties. Jūs izdarīsiet visu, tikai citā laikā.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekiem ir jātic sev. Atbrīvojieties no miegainības, slinkuma un apātijas. Sāc rīkoties aktīvi un pārliecinoši, un tad sasniegsi vēlamos rezultātus.

Lasi arī: Pēc ilgāka laika parādījušās jaunas ziņas par savulaik tik populāro dziedātāju Dzintaru Čīču

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāži var un vajadzētu sākt īstenot sarežģītus uzdevumus un projektus. Tagad jums ir visas iespējas sasniegt vēlamos rezultātus.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīrs var un vajadzētu sākt plānot atvaļinājumu. Tagad biļetes varēsiet iegādāties ļoti izdevīgi un ātri noformēt dokumentus.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivīm šajā dienā jābūt maigākām, nekritizējiet citus un nemēģiniet viņus komandēt. Nespiediet nevienu kaut ko darīt, lai nesabojātu attiecības.

Leave a Comment