Suns gandrīz gadu nostaigāja ar caurules atgriezumu ap kaklu

Šo suni ar santehnikas caurules atgriezumu ap kaklu garāmgājēji manīja Kirovočepeckā klaiņojam jau apmēram gadu. Ne viens vien garāmgājējs centās suni notvert, lai palīdzētu to atbrīvot no nevēlamās kakla siksnas.

Taču viņu centieni suni aizvien vairāk iebiedēja. Galu galā suns tik ļoti baidījās no cilvēkiem, ka vispār teju negāja ārā no sava slēpņa, pat lai kontaktētos ar citiem dzīvniekiem. Vienīgais, kam suns varēja saņemties, ir aiziet apēst to, ko vietējie iedzīvotāji tam bija nesuši.

Kādu reizi sieviete vārdā Irina Uzlova nofotografēja dzīvnieku un ielika viņa bildi internetā, lai prasītu cilvēkiem palīdzību vai kaut padomu, kā dzīvniekam varētu palīdzēt.

Ieteikumi bija daudz un dažādi. Taču tikai viens no ieteikumiem dzīvnieku aizstāvjiem likās gana piemērots. Vologodas iedzīvotājs Georgijs Sokolovs par šo suni uzzināja no draugiem, tādēļ piedāvāja savus pakalpojumus. Neilgi pirms jaunā gada viņš paņēma brīvu dienu darbā, lai atbrauktu uz Kirovočepecku. Sokolovs palūdza diennakti sunim neatstāt ēdienu, lai viņu varētu vieglāk noķert.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru