Strīdīgi slavenais interneta miljonārs pārsteidzis ar trako atklājumu

Plaši pazīstamais miljonārs un interneta personība Endrjū Teits Martā nācis klajā ar šokējošu paziņojumu. Teitam ir atklāts plaušu vēzis – šādu informāciju pauž viņa menedžeris caur sociālo mēdiju platformu Instagram.

Medicīniskie dokumenti tika nopludināti vietnē “Twitter”, kuros teikts, ka plaušu augšējā labajā pusē ir konstatēts audzējs. Tika izziņots, ka Endrjū Teits Marta sākumā devās uz Dubaju, lai saņēmtu nepieciešamās medicīniskās pārbaudes. Tur arī kaite tika atklāta.

Endrjū Teits, kurš izpelnījies savu reputāciju internetā ar strīdīgiem viedokļiem un unikālo personību, kopš 29. Decembra savu laiku ir pavadījis ieslodzījuma Rumānijā. Viņš ir apsūdzēts dāžādu smagu noziegumu nodarīšanā.

Bijušais kikbokseris nonāca uzmanības centrā pagājušajā gadā un saņēma daudz kritikas par savu viedokli par sievietēm. Tagad viņš sēž cietumā, kamēr notiek izmeklēšana par pret viņu izvirzītajām apsūdzībām.

Neraugoties uz lūgumu atbrīvot, Teita lūgums nesen tika noraidīts ceturto reizi, un nesenā veselības diagnoze tikai pieliek eļļu ugunij.

Nopludinātajos dokumentos bija arī vēstule no Teita ģimenes ārsta, kas lūdza Teitu atgriezties valstī, lai saņemtu ārstēšanu.

“Mans profesionālais medicīniskais ieteikums ir Endrjū steidzami doties uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, lai nekavējoties veiktu medicīniskās izmeklēšanas,” teikts vēstulē. “Laiks ir ļoti svarīgs, un jebkāda turpmāka aizkavēšanās iepriekš minētajās izmeklēšanās var nopietni negatīvi ietekmēt Endrjū fizisko veselību.”

Nopludinātie dokumenti ātri izraisīja teoriju lavīnu tiešsaistē, dažiem uzskatot, ka tie ir viltoti, bet citi liecināja, ka Teits varētu izmantot šo diagnozi, lai izvairītos no Rumānijas tiesībaizsardzības iestādēm.

Pievienot komentāru