Šo meitenīti atstāja palikt pa nakti pie tēva…Pēc stundas ārsti visiem spēkiem cīnījās par viņas dzīvību

Meitenītes mamma atceras, kā, pirmo reizi ieraugot meitiņu klīnikā, bija šausmās: “Viņa visa bija sasaitēta ar saitēm, bet viņas mazā kājiņa no tromba bija visa melna. Tajā brīdī es lūdzos Dievam un teicu: lai viņš ņem manu dzīvību, tikai lai ar Šaienu viss būtu kārtībā”.

Joprojām nespēju noticēt, ka cilvēks, kuru es mīlēju un pazinu visu savu dzīvi, mans skolas draugs un pirmā mīlestība varēja kaut ko tādu izdarīt mūsu meitiņa. Stundas laikā sabruka visa mana dzīve” – ar saviem pārdzīvojumiem dalās Emija Ovensbija.


Meitenītes tēvu, 28 gadus veco Džeimsu Deivisu, apcietināja policija. Viņš nenoliedza savu vainu, bet gan pilnībā atzinās nodarītajā. Meitenītes nāves gadījumā viņam draudētu 20 gadi ieslodzījuma. Bet ņemot vērā faktu, ka meitenīte sāka atlabt, tiesneši nolēma piespriest desmit brīvības atņemšanas gadus.


Pa to laiku Šaiena jau ir paaugusies, un tagad viņai ir trīs gadi. Skatoties uz šo mīlīgo meitenīti, ir grūti noticēt, kādas šausmas viņai ir nācies piedzīvot. Ārstēšana joprojām nav beigusies, un meitenīte diez vai jebkad varēs darboties ar savu labo roku un kāju.Un tomēr, viņas dzīvību vairs nekas neapdraud, un viņa pati izstaro optimismu un priecē savu māmiņu.
Šis stāsts ir mācība katram no mums. Jo īslaicīgs niknuma uzplaiksnījums spēj pilnībā pārsvītrot maza bērna dzīvi un uz visiem laikiem sabojāt tavu. Pastāsti par to saviem draugiem, un jūs kopā varēsiet just līdzi mazajai Šaienai.

avots

Pievienot komentāru