Efektīvi vingrojumi, kas palīdzēs aizmirst varikozi uz visiem laikiem

Ieteicu mammai, viņa bija apmierināta. Mūsdienās vēnu varikoze ir viena no visizplatītākajām daudzu sieviešu saslimšanām, bet lielākā daļa  no mums atstāj novārtā pirmo asinsvadu tīkliņu parādīšanos zem ādas uz kājas, vai pat vairāku asinsvadu parādīšanos uz kājām. Tomēr līdz ar vecumu visi pret šo problēmu sāk attiekties nopietnāk.

Vēnu varikozes parādīšanās galvenie iemesli ir:

Liekais svars, grūtniecība, mazkustīgais biroja darbs, pastāvīga braukšana pie stūres, nevis pastaiga ar kājām, vai arī darbs, kura procesā nākas cilāt smagumus. Bet sievietēm riska faktors pastiprinās vēl arī ar hormonālām izmaiņām, kā arī ar iemīļoto staigāšanu augstpapēžu apavos.

Šodienas video mēs padalīsimies ar jums ar noderīgiem padomiem un vingrojumiem, kā samazināt varikozes parādīšanās risku un šīs saslimšanas profilaksi. Visi vingrojumi ir jāsāk ļoti maigi un plūstoši, nepārpūloties. Tas nav fizisko vingrojumu komplekss, lai uztrenētu muskuļus, tā ir ārstnieciskā vingrošana, kas palīdzēs jums mazināt nogurumu, atslābināties un veikt profilaktiskus vingrojumus pret vēnu varikozi. Lai iepazītos ar šiem vingrojumiem, jums vienkārši ir nepieciešams noskatīties video.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Pievienot komentāru