Skolotāju stingrā politika: Mamma atnāca uz skolu pusdienlaikā, lai apraudzītu savu dēlu. Redzētais viņu stipri sarūgtināja…

Sešgadīgais Hanters mācās sākumskolā Linkolna pilsētā, kas atrodas  Oregonas štatā un kur ļoti nopietni izturas pret kavējumiem.

“Skola piekopj sekojošu politiku: par katriem trīs kavējumiem jūs saņemiet “”ieslodzījumu” – stāsta 25 gadīgā zēna mamma Nikola Garloffa.  – “Nokavējāt – mēs jūs arestējam.”

Kā par nelaimi, ģimenes auto ir ne pavisam labā tehniskā stāvoklī un tā remonts izmaksātu dārgāk  kā pati mašīna. Šī iemesla dēļ Hanters kavēja skolu vairākas reizes.

Mamma bija uztraukusies, jo saprata, ka viņas bērns tiks sodīts. Hanters stipri raudāja, kad mamma veda viņu no rīta uz skolu, tāpēc viņa nolēma dēlu apciemot pusdienslaikā. Viņa bija satriekta, kad ieraudzīja, ko nozīmē būt apcietinātam skolā.

“Kad es iegāju ēdamzālē, es ieraudzīju, ka mans dēls pie galda sēž viens pats un viņam priekšā ir nolikts kartona nožogojums ar trim sienām un blakus trīs grāmatas” – skaidroja Garloffa.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Leave a Comment