Šīm zodiaka zīmēm ir visspēcīgākā enerģētika – pietiek ar vienu vienīgu skatienu

Dvīņiem lāsta uzlikšanas proces bieži notiek neapzināti. Viņiem patīk parunāt, apspriest, novērtēt, pakritizēt. Tieši aiz šiem šķietami nevainīgajiem vārdiem slēpjas enerģētiskās briesmas. Dvīņiem ieteikums rūpīgi sekot līdzi savām domu gaitām, pretējā gadījumā viņi spēs nodarīt pāri pat saviem radiniekiem.

Zivis un Mežāži spēj ilgu laiku turēt sevī bēdu vai aizvainojumu, negatīvas domas par kādu, kā rezultātā viņu pāri darītāji tiks sodīti. Ļoti bieži šo divu zodiaka zīmju sacītie draudi agri vai vēlu dzīvē realizējas. Domājot par cilvēku sliktu un vēlot tam ļaunu, gan Mežāzis, gan Zivis kļūst par paši savu lāstu vergiem. Viss negatīvais, kas sūtīts cita cilvēka virzienā, agri vai vēlu atgriezīsies pie viņiem atpakaļ. Tieši tādēļ šīm zodiaka zīmēm ir viens liels un silts ieteikums – domāt pozitīvi.

Visas pārējās zodiaka zīmes – Auns, Vērsis, Vēzis, Lauva, Jaunava un Strēlnieks – nav apdāvinātas ar īpašām spējām nodarīt kādam citam pāri ar savām spējām uzlikt ļaunu aci vai lāstu, protams, ar izņēmumiem.

avots

Pievienot komentāru