Šim piecām Zodiaka zīmēm šis būs labākais gads mīlestības jomā

Mežāzis

Saturns ir atgriezies jūsu zīmē, un tas nozīmē, ka jums nāksies pārskatīt mīlestības nozīmīgumu. Šajā gadā jūs sapratīsiet, ka mīlestībā nav nekas jāpierāda.

2019.gads var jums dāvāt partneri, kurš pieņems jūs ar visām labajām un sliktajām īpašībām, un jūs atbildēsiet viņam ar to pašu. Šajā gadā jūs atklāsiet, ka mīlestība var attīstīties un augt, neskatoties uz trūkumiem un grūtībām.

Zivis

Šajā gadā jūs pārstāsiet just, it kā kalpotu mīlestībai, un ieraudzīsiet, kā mīlestība kalpo jums. Pēdējo divarpus gadu laikā Saturns ir licis spieķus jums riteņos romantiskajā sfērā. Iespējams, jūs nokļuvāt atkarīgās partnerattiecībās, vai arī jutāt, ka šī saikne nebija paredzēta jums.

2019.gadā Visums sniegs jums to, kas jums ir nepieciešams. Tā vietā, lai uztvertu mīlestību kā kaut ko, kas darbojas pret jums, ļaujieties likteņa gribai, un paskatieties, kas notiks.

Lauva

Šajā gadā mīlestība liks jums atteikties no lepnuma. Dažreiz nāksies lūgt cilvēkiem palīdzību, un saprast, ka jūsu partneris nav visu varošs. Šajā gadā mīlestībā jūs kļūsiet gudrāks.

2018.gadā jūs iegūsiet jaunas mācības mīlestībā un attiecībās. Jūs gūsiet panākumus, pievaldot kaisli un iemācoties būt pacietīgam.

avots: foxy-fit.ru

Pievienot komentāru