Sieva padalījās ar aizkustinošu vīra vēstuli, ko viņš bija rakstījis pirms viņa nāves no COVID-19

13.decembrī 45 gadu vecumā no COVID-19 nomira Billijs Loredo, advokāts, kurš dzīvoja Edinburgā, Amerikā, bet viņam izdevās uzrakstīt pēdējo vēstuli sievai, ar kuru viņš dzīvoja 21 gadu.

“Viņš man dažas dienas pirms intubācijas nosūtīja šo vēstuli,” sacīja viņa sieva Sonija Kipurosa, norādot, ka Billijs bieži rakstīja viņai mīlas zīmītes un vairākas reizes mēnesī dāvināja viņai ziedus. Sieviete baidījās lasīt viņa vārdus. “Es sapratu to, ka viņš zināja, ka noteikti nomirs.”

LASI VĒL: Marta Meisone ir spēcīga sieviete, kura kapsulā nodzīvoja 60 gadus

“Es vēlos, lai tu zinātu, ka es katru dienu cītīgi cīnos par savu dzīvi. Es to daru tevis dēļ, tāpēc lai es atkal tevi varētu ieraudzīt,” vīrietis rakstīja vēstulē. – Tu esi vissvarīgākā persona manā dzīvē, man tevis pietrūkst katru dienu. Es zinu, ka es ne vienmēr esmu ideāls vīrietis, kāds es gribētu būt, bet es cenšos. Ja es izveseļošos, tad apsolu kļūt daudz labāks – dzīvē, gan Dieva priekšā un gan tavā priekšā. Tu esi pelnījusi visu to labāko, un, ja es saņemšu otru iespēju, es to izmantošu. Ja es neizdzīvošu, es vēlos, lai tu zinātu, ka esmu nodzīvojis ar tevi brīnišķīgu, laimīgu dzīvi un nekad to nemainītu pret kādu no pasaules bagātībām. Es arī vēlos, lai tu būtu laimīga un turpinātu dzīvot bez manis, bez nožēlas. Es tevi mīlu un ļoti ilgojos. Es turpināšu cīnīties. Mīlu, Bilij.”

COMMENTS

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Laiks rit uz priekšu. Kopš 2020. gada 13. marta, kad Covid-19 sērga pārsteidza mūs nesagatavotus, mūsu dzīves mainījās līdz nepazīšanai. Pandēmijas ierobežojumi būtiski mainīja mūsu ikdienas dzīvi un paradumus. Šie ierobežojumi ir skāruši gan vecus, gan jaunus, gan bagātos, gan nabagos. Pašreiz ļaunais Covid-19 vīruss ir nolicis uz ceļiem visu pasauli. Krīze ir ne tikai Latvijas Republikā, bet gan visā pasaulē. Šajā sarežģītajā laikā Vakcinācijas birojs rūpējas par saprātīgu vakcinācijas loģistiku un vakcinācijas plānu izpildi. Paldies, Vakcinācijas biroja vadītājai Evai Juhņēvičai par viņas cēlo darbu! Bez Vakcinācijas biroja pūliņiem vakcinācijas process Latvijā noritētu krietni gausāk. Būsim pateicīgi Vakcinācijas birojam par kalpošanu latviešu tautai. Saglabāsim savās sirdīs gaismu. Ticēsim labajam, ticēsim sentēvu Dieviem. Ticēsim Latvju Dieviem! Latvju Dievi vienmēr ir aizstāvējuši latviešu tautu. Arī šoreiz Latvju Dievi mums palīdzēs.
    Stipru veselību un sirdsmieru mums visiem vēlot, Skolnieciņš no likteņupes [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #Skolnieciņš #likteņupe #LatvjuDievuSvētība #saticība #draudzība #sapratne #pagāni #rituāli #buršanās #maģija #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #ZemesMāte #DabasMāte

Pievienot komentāru