Šī kleita parādīja, cik bieži sievietēm pieskaras bez viņu piekrišanas

Seksuāla uzmākšanās un feminisms kļuva par vienu no galvenajiem tematiem pagājušajā 2018. gadā. Daudzi uzņēmumi ir izmantojuši šīs tēmas savā reklāmā.

Tā arī zviedru zīmols Schweppes kopā ar Brazīlijas reklāmas aģentūru Ogilvy izstrādāja jaunu reklāmas kampaņu „Kleita cieņai”, lai izgaismotu tematu par seksuālo uzmākšanos sievietēm Brazīlijā.

“Kleita cieņai”” ir gudra kleita, kurā iestrādāti spēcīgi sensori, kuri reaģē uz pieskārieniem personai, kam kleita ir uzvilkta.

  1. gada sociālajā pataujā 86% aptaujātās brazīlietes atzinās, ka viņām uzbāžas naktsklubos. Visbiežāk viņām svilpj, kas arī tiek uzskatīta par uzmākšanos, tāpat arī uzkrītoši skatās virsū, izsaka komentārus par dzimumu, apsaukā. Turklāt vismaz puse no Brazīlijas sievietēm vismaz reizi gadā saskaras ar nevēlamu fizisku kontaktu ar vīriešiem.

Daudzi uzskata, ka sievietes pārspīlē un tikai sūdzas. Citi turpretī domā, ka nav ko iet pa naktsklubiem. Bet problēma jau slēpjas citur.

Eksperimenta laikā trīs sievietes uzvilka “gudro kleitu”, lai dotos uz naktsklubu Sanpaulu. Katru reizi, kad viņas “aiztika”, kleita, pateicoties Wi-Fi, nosūtīja signālu novērotājiem. Lieki ir teikt, ka tādu signālu bija neskaitāmi, pat tad, kad sieviete izteica savus nepatiku.

Rezultātā mazāk nekā 4 stundās viņām pieskarās 157 reizes!

avots: soulpost.ru

Pievienot komentāru