Sešas Zodiaka zīmes, kuras nemāk pateikt „nē”. Iemesli katram savi

3. Vēzis

Vēzis nevar pateikt „nē”, tāpēc, ka viņš netic, ka var būt „nē”. Viņš patiesi tic, ka viss, kas vajadzīgs ir iespējams un tiks izdarīts. Tas ir vienkārši – darīt to, kas nepieciešams, nepārmetot un nesūdzoties. Ja jūs uzdosiet Vēzim jautājumu, uz kuru var vienkārši atbildēt, viņš atbildēs „jā” un tas tā būs. Vēzis reti kad saskata kaut ko kā neiespējamu, pat ja piekritušam viņam nāksies iespringt.

4. Zivis

Šī draudzīgā zīme vienkārši vēlās saņemt jūsu atzinību 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, bez pārtraukuma. Tas ir tas, ko var nosaukt… par darbu. Zivis uzcītīgi strādā šajā darbā, tāpēc, ka draugu esība priekš viņiem ir ļoti svarīga, un, kā jau mēs visi zinām, dažreiz nākas pielāgoties, lai izpatiktu saviem draugiem. Zivju gadījumā viņi drīzāk izdarīti kaut ko briesmīgu, nekā pateiktu draugam: „Nē, es to nevaru izdarīt priekš tevis”. Jūs esiet cēlsirdīgi mocekļi vai neirotiski izdabātāji, ko, Zivtiņas?

5. Svari

Kad Svari izrāpo no sava iekšējā mazā baiļu un naida kambara pret sevi, viņi dara to diezgan lēnām, baidīdamies no jums un visa, ko jūs no viņa gribat. Iekšēji viņi nepiekritīs jums par miljoniem procentiem, bet viņi pateiks jums, ka piekrīt par miljons procentiem. Svari pastāvīgi melo, bet viņi to dara, lai nekoncentrētu uz sevi uzmanību. Svari nevar jums pateikt „nē”, tāpēc, ka „nē” var nozīmēt, ka viņam nāksies jums kaut ko paskaidrot.

6. Lauva

Lauvas vienkārši nevar atbildēt ar „nē” uz lūgumu, tāpēc, ka tas nav karaļiem raksturīgi. Visa pasaule – tas ir tronis Lauvai, un visi pie viņa vērstie lūgumi – tie vienkārši ir kalpa lūgumi viņa Augstībai. Kā gan viņi var atteikt, šie majestātiskie karaļi-saules.

Bet vai jūs mākat pateikt „nē”?

avots: lifter.world

Pievienot komentāru