Septiņi sieviešu vārdi, kas savām īpašniecēm sniedz mīlestību un laimīgu laulību

Jūlija

Vārds ir maigs un iejūtīgs. Tas piešķir tā īpašniecei maigumu, vieglumu un šarmu. Jūlija ir dzīvespriecīga, jautra, rotaļīga, vienmēr dzīvo uz optimistiskas nots un visus apkārtējos inficē ar brīnišķīgu noskaņojumu. Jūlijai parasti ir daudz pielūdzēju, un laulība ir laimīga un ilgstoša.

Zane

Tulkojumā no grieķu valodas Zane nozīmē “dzīve”. Meitenēm ar šo vārdu ģimene vienmēr ir pirmajā vietā. Viņas rada siltu atmosfēru mājās un apkārt. Attiecībās ar partneri vienmēr izrāda sirsnīgas jūtas un rūpes.

Alise

Vārds Alize tiek skaidrots kā “mežs”, “meitene no meža”. Meitenes ar šo vārdu raksturo, pirmkārt, uzticība, viņas nekad attiecībās nemelo. Alises ir brīnišķīgas sievas, mīl tīrību, uztur komfortu, kā arī prot garšīgi gatavot.

Aija

Tulkojumā no grieķu valodas Aija nozīmē “viesmīlīgā”. Meitenes ar šo vārdu patiešām ir ļoti viesmīlīgas. Turklāt viņas ir godīgas, pieklājīgas un romantiskas dabas, kļūst par uzticīgām sievām un gādīgām mātēm. Aija patiesi atklājas tikai ģimenē, viņai ir ļoti svarīgi izveidot stipru, uzticamu ģimeni.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 71%

0%

 

Leave a Comment