Septiņi sieviešu vārdi, kas savām īpašniecēm sniedz mīlestību un laimīgu laulību

Izvēloties vārdus bērniem, jābūt uzmanīgiem, jo, kā saka, vārds ietekmē ne tikai raksturu, bet arī likteni.

Eksperti ir nosaukuši sieviešu vārdus, kas nes mīlestību un sola laimīgu laulību. Šie vārdi apveltī to īpašnieces ar īpašību dāvāt mīlestību. Meitenes ar šādiem vārdiem parasti ir apbērtas ar pielūdzējiem, laimīgas laulībā. Pievērsiet uzmanību šiem vārdiem, ja vēlaties labu likteni savām meitām.

Marta

Šis vārds runā pats par sevi, meitene vārdā Marta ir mīlestības iemiesojums. Viņa ir pievilcīga, maiga, nedaudz kautrīga un trausla. Viņa ir prasmīga saimniece, uzticīga sieva, kas vienmēr atradīs pieeju savam vīram.

Lilija

Tulkojumā šis vārds nozīmē “jauks pret cilvēkiem”. Un patiešām Lilija ir jauka pret citiem, bet visvairāk pret savu vīru. Viņa ir sabiedriska, komunikabla, saimnieciska. Meitenes ar šo vārdu prot mīlēt, attiecībās izrādīt iniciatīvu.

Lasi vēl: 5 veidi, kā sagatavot kāpostu lapas tīteņu pagatavošanai

Nellija

Nellija ir godīga, laipna, atsaucīga, inteliģenta un rūpīga, tāpēc meitenes ar šo vārdu vienmēr ir ļoti cienītas. Nelliju ciena ne tikai vīriešu, bet arī sieviešu vidū. Vārds ir maigs un iejūtīgs, un meitenes ar šo vārdu parasti ir ļoti laimīgas laulībā. Šādas meitenes uzskata, ka ģimene ir vissvarīgākā lieta dzīvē. Tāpēc viņas parasti ir labas sievas un mātes.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 70%

0%

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru