Septiņi pārsteidzoši karaliskās ģimenes noteikumi, kas jāievēro Meganai, plānojot grūtniecību

5. Megana pati nekārtos savu slimnīcas somu

Ja jums ir bērni, droši vien atceraties to brīdi, kad kādu laiku pirms došanās uz dzemdību nodaļu, kārtojāt somu, ko ņemt līdzi ar visām nepieciešamajām lietām sev un bērniņam. Jūs vēlējāties būt droša, ka līdzi ir paņemts viss, kas būs vajadzīgs.
Gan princeses Diāna, gan Keita pēc dzemdībām izskatījās tā, it kā nebūtu dzemdējušas – viņas bija ģērbušās glītās kleitās, kurpēs uz augstiem papēžiem, glīti safrizētas un nogrimētas. Keita, tikai septiņas stundas pēc dzemdībām, ar bērnu uz rokām tieši tik perfektā izskatā stāvēja slimnīcas durvīs, pozējot fotogrāfiem. Tāpēc arī Meganas izskats un pirmais mazuļa apģērbs ir karaliskās ģimenes ziņā – gan, kā viņa tiks pucēta pēc dzemdībām, gan kādas būs pirmās mazuļa drēbītes.

6. Bērnam tiks dots tradicionāls vārds

Diemžēl arī bērna vārda izvēle nav jauno vecāku tiešais uzdevums. Karaliskās ģimenes noteikumi ir tādi, ka bērna vārdam ir jābūt klasiskam un tradicionālam.

7. Karaliene ir pirmā, kas uzzina par gaidāmo mazuli

Neraugoties uz to, ka karalienei nav tiesību izlemt, cik bērnu Meganai un Harijam drīkst būt, viņa ir pirmā persona, kas tiek informēta par gaidāmo ģimenes pieaugumu. Tieši tas pats attiecas arī uz bērna dzimšanas brīdi – pirmā, kas uzzina par piedzimušo mazuli, ir karaliene Elizabete un tikai pēc tam pārējie ģimenes locekļi, kā arī – sabiedrība.

Pievienot komentāru