Sekotāji ņirgājās par jauno Pugačovas un Galkina fotoattēlu, saucot viņus par vecmāmiņu un mazdēlu

Alla Pugačova un Maksims Galkins ir visvairāk apspriestais zvaigžņu pāris. Faniem interesē pat vissmalkākās dzīves detaļas. Kāds nelabvēlis raksta, ka Galkins blakus primadonnai vairāk līdzinās viņas mazdēlam nekā vīram, šis ieraksts, protams, neatstāj slaveno pāri bez ievērības, bet laulātie jau sen ir absolūti vienaldzīgi pret nelabvēlīgo cilvēku kritiku, un viņi to vienkārši ignorē.

Sociālajos tīklos parādījās komentārs: “Vecmāmiņa un mazdēls”, kuru uzrakstīja viens no sekotājiem. Daudzi viņus atbalstīja, lai gan lielākā daļa no viņiem ir pārliecināti, ka fotogrāfija tika apstrādāta. Sekotāji apgalvoja, ka tas ir Photoshop, un bija pārsteigti par meistara profesionalitāti, jo Alla bildē izskatās jaunāka par Maksu. Arī pie šī attēla komentāros bija izteikumi par to, ka slavenības gadu gaitā kļūst līdzīgas viena otrai.

LASI VĒL: Galkins pastāstīja, kā Pugačova gatavojas nāvei

Galkins un Pugačova savukārt turpina baudīt dzīvi un sociālajos tīklos dalīties ar sava dēla un meitas fotoattēliem un videoklipiem. Viņi nevēlas iesaistīties diskusijās ar saviem sekotājiem. Piemēram, pirms kāda laika ģimenes galva ievietoja video, kur Liza, braucot ar automašīnu, domāja to, kas parādījās vispirms – vistu vai olu.

Humorista un tautas mākslinieces mantiniece ilgu laiku skaļi pārdomāja iespējas, taču neviens no piņēmumiem nelikās piemērots. Pēc tam tētis viņai jautāja, bet no kurienes vistai olas. Meita bez vilcināšanās teica: “No dibena.” Pēc vienas minūtes klusuma viņa iesaucās, ka izrādās, ka gailis bija pirmais. Tēvs bija diezgan apmierināts ar atbildi.

Sekotāji, neslēpjot savu apbrīnu, bija pārsteigti par Elizabetes ātro asprātību. Viņi viņu sauca par gudru meiteni, par modeli un atjautīgu meiteni, bet viņas brālis neko nesaprata. Harijs nebūt nebija par to sarūgtināts, jo viņš nemaz neatpaliek no māsas un arī gūst zināmus panākumus dzīvē.

COMMENTS

Pievienot komentāru