Sēklas, kas atjauno cīpslas un novērš locītavu sāpes Pārsteidzošais sezams!

Sāpes ceļgalos, ko izraisa cīpslas stiepšanās, var rasties jebkurā vecumā daudzu faktoru dēļ, raksta doktors Andrejs Laslo. To var radīt traumas, liekais svars, pārmērīga fiziskā slodze un daudzi citi apstākļi. Svarīgi, ja šo problēmu neārstēs, sāpes un diskomforts kļūst arvien intensīvāks.

Ja esi bijis pie ārsta, un runa ir par parastu cīpslu sastiepšanu, izmanto šo dabisko līdzekli, lai atbrīvotos no ceļa sāpēm un ātrāk atjaunotu cīpslas.

Runa ir par sezama sēklām.

Sezama sēklas satur tādus vitamīnus kā E, A, B1, B6, B9, kā arī mikroelementus – kalciju (100 grami dienas devas), magniju, nātriju, fosforu, mangānu, cinku, varu un dzelzi. To saturā ir noderīgas aminoskābes, olbaltumvielas un tauki. Praktiski visi labvēlīgie mikroelementi, kas veido sezama sēklas, viegli uzsūcas cilvēka organismā.

Sezama sēklas ir viens no labākajiem kalcija bioloģiskajiem avotiem. 100 grami satur 1200 mg kalcija un 500 mg magnija. Šo pasakaino sēklu regulāra lietošana uzturā palīdz samazināt osteoporozes risku, īpaši sievietēm.

Lūk, kā pagatavot zāles pret sāpēm celī un cīpslās.

Sastāvdaļas:

  • 4 ēdamkarotes sezama sēklu;
  • 2 ēdamkarotes sauss želatīns;
  • 8 ēdamkarotes linsēklu;
  • 200 grami medus;
  • 40 grami ķirbju sēklas;
  • 3 ēdamkarotes rozīņu.

Pagatavošana:

  1. Notīri sēklas.
  2. Ievieto visas sastāvdaļas blenderī un sasmalcini līdz pastas konsistencei.
  3. Ieliec pastu bļodā un uzglabā ledusskapī.
  4. Lieto ēdamkaroti pirms brokastīm un pirms pusdienām.

Drīz vien tu pamanīsi, ka pazudīs sāpes ceļos, bet tu arī sajutīsi kā cīpslas. Šis dabīgais līdzeklis ir ļoti labvēlīgs tavai veselībai, tas uzlabos ne tikai cīpslu stāvokli, bet arī ādu, matus, locītavas.

Bet tev patīk sezama sēklas? Zināji par to pozitīvo pienesumu?

avots: laslaublog.com

Leave a Comment