Sasaukta Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas ārkārtas sēde

Saistībā ar “Latvijas attīstībai” Rīgas domes deputātu frakcijas rosinājumu, ko atbalstījušas visas Rīgas domes opozīcijas partijas, aicināt atbildīgajām amatpersonām skaidrot prettiesisko vienošanos starp “Rīgas satiksmi” un “Rīgas mikroautobusu parku”, Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas ārkārtas sēde norisināsies šodien, 15. februārī, plkst. 19:00.

Kā iepriekš ziņots, lai noskaidrotu, kā no 2019. gada Rīgā tiks nodrošināta mikroautobusu satiksme un kāpēc šāds pirmsšķietami prettiesisks lēmums ir pieņemts, partijas “Latvijas attīstībai” Rīgas domes deputātu frakcija rosinājusi sasaukt ārkārtas Satiksmes un transporta lietu komitejas sēdi, par ziņotāju aicinot “Rīgas satiksmes” valdes priekšsēdētāju Leonu Bemhenu. Visas Rīgas domes opozīcijas frakcijas ir atbalstījušas šo ierosinājumu un vienojušās kopā sasaukt ārkārtas sēdi.

Partijas “Latvijas attīstībai” Rīgas domes deputātu frakcijas priekšsēdētājs Juris Pūce minējis, šis ir kārtējais gadījums, kas apliecina “Rīgas satiksmes” nesaimniecisko un prettiesisko rīcību.

Pievienot komentāru